ŠTA SE DESILO SA ŠERON STOUN?! Glumica za svoj 65. rođendan objavila ŠOK FOTKU, niko je NE PREPOZNAJE: "Konačno sam to uradila"
Foto: Printscreen Instagram

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO

ŠTA SE DESILO SA ŠERON STOUN?! Glumica za svoj 65. rođendan objavila ŠOK FOTKU, niko je NE PREPOZNAJE: "Konačno sam to uradila"

Pop kultura -

Slavna glumica Šeron Stoun našalila se na društvenim mrežama da je svoj 65. rođendan obeležila opsežnom plastičnom operacijom objavivši pritom fotografiju na kojoj joj usne izgledaju dramatično veće.

"Uradila sam to. Konačno. Za rođendan sam otišla u Holivud. Ponekad dobijete baš ono što želite", napisala je. Međutim, Independent piše o čemu je zapravo reč - ovakav ekstreman izgled Šeron je postigla zahvaljujući Wax Lips, slatkišu s ukusom trešnje u obliku prevelikih, crvenih usana.

Šeron Stoun
foto: Printscreen Instagram

"Izgleda potpuno prirodno", "Jedva se vidi razlika. Lepo napravljeno", šalili su se njeni pratioci.

Inače, glumica je ranije govorila o čestom tretiranju botoksom, sve dok nije doživela moždani udar, koji ju je naterao da ponovo razmisli o zahvatima.

Šeron Stoun
foto: Profimedia

Naime, prošlog septembra za Vogue Arabia otkrila je: "Bilo je perioda slave kada sam radila botoks, filere i slično, a onda sam doživela veliki moždani udar i devetodnevno krvarenje u mozgu i morala sam na više 300 injekcija botoksa i filera kako bi mi se vratila jedna strana lica."

Ovo potresno iskustvo promenilo je način na koji je dotad gledala na estetske operacije pretvarajući ih od "slatkog luksuza u neku vrstu bolne neurološke potrebe".

Šeron Stoun
foto: Profimedia

Uprkos tom iskustvu, rekla je Stoun za časopis, oseća se "stvarno srećnom" i "nikada nije bila ovako radosna". "Osećam se kao da je ovo najuzbudljivije i najkreativnije razdoblje u mom životu", rekla je.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:48

STRUČNJAK O SMRTNOM SLUČAJU PRILIKOM ESTETSKE OPERACIJE! Povezao kovida sa rizikom smanjenja grudi: Korona nas je sve obišla!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track