ŠAKIRA PROGOVORILA O PESMI KOJOM JE ZAKUCALA PIKEA: U svom hitu žestoko isprozivala PRELJUBNIKA, a evo šta ima da kaže o tome!
Foto: Printscreen

NEVEROVATNO

ŠAKIRA PROGOVORILA O PESMI KOJOM JE ZAKUCALA PIKEA: U svom hitu žestoko isprozivala PRELJUBNIKA, a evo šta ima da kaže o tome!

Pop kultura -

Šakira (46) je gostovala u emisiji „The Tonight Show“ koju je vodio Džimi Felon i govorila o pesmi "Bzrp Music Session Vol 53“.

Nova pesma koju je otpevala Šakira izazvala je priličnu pometnju među fanovima jer je reč o prevari Šakirinog dugogodišnjeg partnera Žerara Pikea (36).

Šakira
foto: Printscreen

Pevačica u pesmi nesumnjivo poredi Pikeovu ljubavnicu sa Kasio satom i naglašava kako je „van lige“.

Šakira je imala mnogo toga da kaže o "Bzrp Music Session Vol 53" u Džimijevoj emisiji. U klipu, Šakira kaže da se ljudi zapravo povezuju sa muzikom ako je stvarna i iskrena. Nakon objavljivanja pesme, pevačica je osetila duboku vezu sa svojim fanovima.

Ona smatra da je ova pesma postala ženska himna i da je relevantna za žene koje su prošle kroz istu katastrofu u životu. Šakira je zatim objasnila da iako je napisala ovu pesmu za sebe, "Bzrp Music Session Vol 53" je dala glas i nadu mnogim ženama koje su bile u istoj situaciji kao ona.

Pevačica se osvrnula i na to kako joj je ova godina bila neverovatno teška zbog cele situacije sa bivšim mužem. Takođe, Šakira veruje da je "Bzrp Music Session Vol 53" zapravo zdrav način kanalisanja njenih emocija.

- To je ženska himna - rekla je.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

00:44

ŠAKIRA POSTAVILA VEŠTICU NA TERASI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track