REPER KOSTA (27) IZNENADA PREMINUO: Srušio se na sceni USRED KONCERTA, publika nastavila da APLAUDIRA dok je ležao na bini
Foto: Alet Pretorius / Shutterstock Editorial / Profimedia

TUGA

REPER KOSTA (27) IZNENADA PREMINUO: Srušio se na sceni USRED KONCERTA, publika nastavila da APLAUDIRA dok je ležao na bini

Pop kultura -

Reper Kosta Tič umro je nakon što se srušio na bini usred koncerta na Ultra Music Festivalu u Johanesburgu.

Reper čije je pravo ime glasilo Konstantinos Tsobanoglu pao je bini nakon čega je izgubio svest, kako se može naslutiti sa snimka koji Dejli mejl nije želeo da u celosti objavi. Mladi muzičar je zatim prebačen u bolnicu, a nemili događaj uznemiro je širu javnost.

Na snimku se vidi kako se Kosta Tič spotakao na sceni i sklonio od gomile pre nego što je završio numeru. Pratili su ga aplauzi, a onda je jedan čovek sa bine poručio publici da podigne ruke.

Dok su odzvanjali aplauzi, on je jedva stajao na nogama i samo se srušio. Publika je nastavila da aplaudira, dok su mu obezbeđenje i ostali članovi tima pritrčali u pomoć.

"Smrt je tragično pokucala na naša vrata, uzela nam je našeg voljenog sina, brata i unuka. Sa dubokim bolom moramo da priznamo njegovu smrt u ovom trenutku. Kao porodica suočavamo se sa teškim periodom jer pokušavamo da shvatimo šta nas je snašlo i tražimo da nam priuštimo vreme i prostor da se saberemo", saopštila je reperova porodica, piše Dejli mejl.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

00:51

Komemoracija Branki Veselinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track