BRADAVICE ŠTRČE, TANGE U KRUPNOM PLANU: Manekenka koja VOLI SRBIJU I RAKIJU podigla GOLOTINJU NA VIŠI NIVO! Svi su buljili u nju
Foto: PRJ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

HRABRO

BRADAVICE ŠTRČE, TANGE U KRUPNOM PLANU: Manekenka koja VOLI SRBIJU I RAKIJU podigla GOLOTINJU NA VIŠI NIVO! Svi su buljili u nju

Pop kultura -

Manekenka Alesandra Ambrozio je na sinoć održanoj dodeli Oskara podigla golotinju na viši nivo, te bi se mnogi složili da je mogla da ponese nagradu za najhrabriju toaletu, koja se popularno zove i "gola haljina".

Kao i prethodnih godina, 95. dodelu Oskaru obeležile su brojne svetske dame koje su pokazale svoje glamurozne toalete. Najveći utisak ostavile su Lejdi Gaga i trudna Rijana, ali i Nina Seničar, koja je skromnom haljinom očarala svet.

Alesandra Ambrozio
foto: CraSH / Zuma Press / Profimedia

Nakon svečane ceremonije održana je "Veniti fer" žurka, a među zvanicama našla se i manekenka Alesandra Ambrozio.

Alesandra Ambrozio
foto: OConnor-Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Slavni Viktorijin anđeo poneo je najsmelije izdanje do sada. Alesandra je obukla potpuno providnu haljinu bez brushaltera i ikakvih detalja koji prekrivaju bradavice. Rukavi i gornji deo bili su ukrašeni izvezenim detaljima, a kada se okrenula, paparaci su imali pune ruke posla. Ne samo da je pokazala gola leđa, već i tange koje su u sekundi postale glavni kadar. Uz minimalno šminke i elegantnu punđu, Alesandra je definitivno ukrala šou.

Alesandra Ambrozio
foto: PRJ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, manekenka je prošle godine posetila Beograd i otkrila da obožava rakiju. "Jedva čekam da probam sve srpske specijalitete! Pila sam rakiju u Crnoj Gori! Veoma je jako piće, ali odlično! I muzika vam je super... Zato sam došla u Beograd", rekla je manekenka koja je nekoliko dana kasnije objavila fotke iz Beograda na Instagramu.

Mnogi se pitaju kako Alesandra održava ovakvu liniju nakon dva porođaja. Pokušava da izbegava namirnice sa ugljenihm hidratima, ali kad je u svom rodnom Brazilu, testeninu i hleb ne može da izbegne, pa se prepušta i uživa u domaćim delikatesima. "Čim se vratim u Los Anđeles, odustajem od ugljenih hidrata i vraćam se konzumiranju salata, piletine, ribe i povrća."

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:08

U PRIPREMI BIOGRAFSKI FILM O BETI ĐORĐEVIĆ: Glavna uloga poverena glumici Isidori Građanin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja