ZA EVROVIZIJU ĆE SVE BITI DRUGAČIJE: Luk Blek najavio VELIKE PROMENE u nastupu na Eurosongu, pa otkrio kako ga tretiraju na RTS-u
Foto: RTS, Nikola Ristić, Gordan Jović

PRIPREME UVELIKO TRAJU

ZA EVROVIZIJU ĆE SVE BITI DRUGAČIJE: Luk Blek najavio VELIKE PROMENE u nastupu na Eurosongu, pa otkrio kako ga tretiraju na RTS-u

Pop kultura -

Luk Blek kaže da sprema promene u nastupu na Evroviziji, koja se ove godine održava u maju u Liverpulu.

Evrovizija se ove godine održava u Velikoj Britaniji, nakon što je odlučeno da je, zbog nebezbedne situacije usled rata u Ukrajini, iako je ova zemlja pobedila na takmičenju, nemoguće organizovati festival u Kijevu.

Evrovizija 2023
foto: Printscreen/RTS

Luk Blek je s pesmom "Samo mi se spava", po pobedi na "Pesmi za Evroviziju 2023", bio na 13. poziciji na kladionicama najvećeg evropskog muzičkog takmičenja, dok sada zauzima 15. poziciju.

Tokom takmičenja na "Pesmi za Evroviziju" izdvojio se specifičnim nastupom, a kako sada najavljuje, biće promena za evrovizijski performans.

Luke Black, Luka Ivanović
foto: Nemanja Nikolić

- Planiram potpuni "revamp" (preuređivanje). Zadržaću duh nastupa. Dobiće bolju grafiku, biće nova "generacija" tog nastupa. Jako sam prijatno iznenađen uslovima koje smo imali ove godine na RTS-u. Mi smo na domaće takmičenje otišli vam naših kapaciteta i napravili smo odličan posao, a sada će biti još bolji - rekao je on.

- Ja nisam imao preterano mnogo vremena da spremam ovaj nastup ovde, ali sada kada znam da idem u Liverpul, svaki dan ću da vežbam kao performer i da organizujem nastup i mislim da će biti na nivou. Imam beskonačnu podršku RTS-a u svim svojim idejama. To nije nešto što sam očekivao, ali smo i na istoj talasnoj dužini i ja sam im zahvalan na svemu - dodao je Luk Blek za Telegraf.

(Kurir.rs/ Telegraf)

Bonus video:

00:37

Luka Black kaže da mu želja da ode na Evroviziju i da je dovede u Čačak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track