KEJT MIDLTON ODUVALA KAMILU: Ukrala svu pažnju NA ISTOM MESTU gde se s Harijem i Megan dogodila NEPRIJATNA SCENA koja se pamti
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

BILA GLAVNA ZVEZDA

KEJT MIDLTON ODUVALA KAMILU: Ukrala svu pažnju NA ISTOM MESTU gde se s Harijem i Megan dogodila NEPRIJATNA SCENA koja se pamti

Pop kultura -

Kejt Midlton pojavila se na službi u Vestminsterskoj opatiji povodom obeležavanja dana Komonvelta i zablistala u punom sjaju.

Obeležio se prvi Dan Komonvelta kralja Čarlsa kao monarha.

To je proslava zajednice naroda, a članovi kraljevske porodice tradicionalno prisustvuju službi u Vestminsterskoj opatiji.

Kejt Midlton
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Kraljevski članovi su bili u punom sastavu. Kralja Čarlsa pratili su kraljica supruga Kamila, princ Vilijam, Kejt Midlton, princeza Ana, princ Edvard i Sofi, vojvotkinja od Edinburga.

Lepa princeza od Velsa, Kejt Midlton za tu priliku je nosila minđuše od safira s dva crna kamena koje je pre posedovala princeza Dajana. Ove iste minđuše već je nosila tokom posete Bostonu krajem prošle godine.

princ Vilijam, Kejt Midlton
foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Činilo se da Kejt nosi broš s tri pera kraljice Aleksandre, poznat i kao broš s perjem princa od Velsa. Kejt je jednom rukom držala šešir dok je hodala uz svog supruga, princa Vilijama, dok je vetar pretio da joj ga oduva s glave.

Kejt Midlton i princ Vilijam bili su savršeni modni spoj jer su oboje odabrali tamnoplavu boju za taj dan. Poznati dizajner Erdem dizajnirao je sako i suknju za princezu od Velsa.

Kamila Parker Bouls
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

U poslednje vreme bira jednostavne jednobojne kombinacije, pa je ovaj top i suknja s belim detaljima mala promena u njenom stajlingu koju su svi primetili.

Podsetimo, poslednji angažman Megan Markl i princa Harija kao zaposlenih članova kraljevske porodice bio je obeležen kontroverzama - s izveštajima o napetostima iza kulisa.

Nekada hvaljeni kao zvezde Komonvelta, od vojvode i vojvotkinje od Saseksa se očekivalo da obave veliki posao s 54 nacije.

princ Vilijam, Kejt Midlton
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Bio je to prvi put da su se Hari i Megan javno susreli licem u lice s članovima kraljevske porodice otkako su objavili "Megzit".

Rečeno je da su Saseksovi bili uzrujani i emotivni nakon što su saznali da ne mogu biti deo kraljičine povorke na početku službe, već su odvedeni na njihova mesta s ostalim gostima.

Ali u pokušaju da izbegnu dodatnu dramu, princ Vilijam i Kejt Midlton napravili su promenu u poslednjem trenutku kako bi pokušali da ublaže napetost, preneo je Daily Mail.

Megan Markl, princ Hari
foto: Printscreen/Netfliks

Par se ponudio da se pridruži Megan i Hariju u preskakanju povorke, što znači da su svi čekali da služba počne na svojim mestima.

Odluka je donesena tek na sam dan, nakon ispisivanja redosleda usluga - što znači da se nisu ponašali u skladu s pravilima

Međutim, njihov gest navodno nije upalio, a susret je bio pomalo nespretan jer su oba para sela na svoja mesta.

Kejt Midlton, princ Vilijam, princ Hari, Megan Markl
foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

Saseksovi su stigli prvi i sedeli u drugom redu, te nisu ustali kako bi pozdravili princa i princezu od Velsa kada su stigli nedugo nakon toga.

Megan i Kejt su se prošle godine pozdravile poljupcem u svaki obraz, ali su delovale suzdržanije i tek su razmenile nekoliko reči dok su čekale Čarlsov dolazak.

U Netfliksovoj seriji "Hari i Megan", Hari je priznao da je bio zabrinut kad se prvi put našao s nekima od članova svoje porodice.

princ Vilijam, princ Hari, Megan Markl, Kejt Midlton, Velika Britanija, kraljevska porodica, AP, 09.03.2020.
foto: AP/Phil Harris/Pool

"Ostale članove porodice prvi put smo videli u Vestminsterskoj opatiji", objasnio je Hari.

"Bili smo nervozni gledajući porodicu jer sve TV kamere i svi gledaju kod kuće i svi gledaju u publici. To je kao da živite kroz sapunicu u kojoj vas svi drugi gledaju kao zabavu.

"Osećao sam se jako udaljenim od ostatka svoje porodice, što je bilo zanimljivo jer se veliko deo toga kako oni rade odnosi na to kako izgleda, a ne na to kako se oseća. I izgledalo je hladno. Ali takođe je bilo hladno."

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track