IMALA JE PAKLENO DETINJSTVO ZBOG OCA KOJI JE SPROVODIO ČELIČNU DISCIPLINU: Danas je najbogatija penzionerka, a nema još ni 50
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

faca

IMALA JE PAKLENO DETINJSTVO ZBOG OCA KOJI JE SPROVODIO ČELIČNU DISCIPLINU: Danas je najbogatija penzionerka, a nema još ni 50

Pop kultura -

Najbolja teniserka svih vremena Serena Vilijams (41) uživa u penziji, što se da videti i po njenom Instagramu.

Serena Vilijams nerado je rekla zbogom tenisu, s obzirom da joj je doneo u životu sve ono o čemu je nekad mogla samo da mašta - slavu, bogatstvo, popularnost... međutim, najbolja teniserka svih vremena odlučila je da se posveti drugim projektima i svojoj porodici na prvom mestu.

Čini se da joj novi život baš prija, s obzirom da je samo nebo granica za sve ono što je odlučila da postigne najmlađa penzionerka. Tako je sa ćerkicom išla i u muzej, porodično prisustvuju proslavama prijatelja što je ranije bila retkost zbog njenih sportskih obaveza, a i sada ima vremena da radi na svojoj kolekciji.

Tako je izbacila fotografiju na kojoj je u seksi, pripijenoj haljini koja je otkrila njene zategnute noge, a uz objavu je napisala jednostavno "Vreme za mini haljine".

I da, nema sumnje da su mini haljine najveći trend 2023. godine, a Serena je pokazala kako da ih nosite i dominirate!

Inače, za Serenu se slobodno može reći da je imala pakleno detinjstvo i to zbog oca koji ju je i vinuo u zvezde. Svi znaju da je Serenu od treće godine trenirao otac Ričard Vilijams. O njemu će se govoriti da je "nešto između ludaka i genija". Iako je radio kao radnik u obezbeđenju, voleo je da gleda tenis i odlučio je da mu ćerke Venus i Serena postanu teniserke.

Napravio je plan od 78 strana, počeo i sam da igra, a trener mu je bio čovek sa nadimkom Stari Viski, kome je Ričard plaćao flašama pića. Serena i godinu dana starija Venus rodile su se u Saginou, država Mičigen, rodnom mestu njihove majke Orasin Prajs, zvane Brendi, medicinske sestre i udovice, koja je venčanjem sa Ričardom dovela i tri ćerke iz prvog braka: Jetundu, Lindreu i Ajšu.

Serena Vilijams, vila
foto: Printskrin

Ako se tome doda petoro dece iz Ričardovog prvog braka, sestre Vilijams imale su četu pomoćnika koja će im pomagati tokom budućih treninga. Porodica se brzo preselila u Kaliforniju, i to baš u Kompton, predgrađe Los Anđelesa.

Odrasla u ozloglašenom delu grada

Kompton je ozloglašeni deo grada poznat po bandama "bladsi" i "kripsi", crveni protiv plavih, gde su se ubistva dešavala svakodnevno, a policija je izbegavala da se meša. E, tu je mala Serena trenirala sa Venus, dok su im roditelji sprovodili tešku disciplinu.

Serena Vilijams
foto: Profimedia

Serena se borila kao lavica da bi postala to što jeste - najbolja, a danas, iako ima milione na računu i dalje pomaže sve one kojima je to potrebno.

Osnovala je mnogo fondacija za pomoć Afroamerikancima, ženama bolesnim od raka dojke, obolelima od AIDS-a, postala ambasador Unicefa, dala mnogo novca u dobrotvorne svrhe, a još se pamti da je tokom kovida kupila više od četiri miliona maski i podelila ih školama.

Završila je modni dizajn na univerzitetu, ima modnu liniju koja nosi njeno ime, voli da piše, lepo peva, tečno govori francuski i zaradila je 86 miliona dolara samo od novca sa turnira. O svotama koja dobija od reklama možemo samo da sanjamo.

Ljubavni život

Serena je bila u mnogim kratkim vezama, a jedna od njih je i sa slavnim reperom Drejkom. Ali muškarac njenog života je Aleksis Ohanijan, osnivač popularne platforme za društvene medije Redit.

Na mesto izvršnog direktora došao je 2014, kada je Reditova veb-stranica postala treća po posećenosti u Americi i vredna ogromnih 1,8 milijardi dolara. Teniska superzvezda i tehnološki guru upoznali su se u jednom rimskom hotelu 2015. Ohanijan je počeo da prati Serenu svuda gde je igrala.

Niko nije znao da je u osmoj nedelji trudnoće kada je januara 2017. osvojila Australijan Open. Septembra iste godine par je dobio ćerku Aleksis Olimpiju. Dva meseca nakon rođenja Olimpije venčali su se u Nju Orleansu.

Svadba je bila u ambijentu bajke "Lepotica i zver", sa svodovima i stolovima od cveća. Serena je nosila raskošnu princes venčanicu Aleksandera Mekvina, a na ruci dijamantski prsten vredan tri miliona dolara. Aleksisa je obukao "Armani".

Došli su svi koji im znače: Bijonse, Kim Kardašijan Vest, Džej Zi, Ana Vintur... Sve je bilo neformalno i raskošno, zvanice su sedele i ležale na sofama umesto na stolicama, na buket belih ruža u Sereninim rukama palo je nekoliko suza radosnica. I mladoženji su oči zasuzile.

Sada žive čaroban život sa svojom devojčicom. Serena se preselila iz svoje kuće u Palm Biču na Beverli Hils. Aleksis svoju suprugu podržava u svemu, što se da primetiti i po njenom osmehu koji je poslednjih dana veći nego ikada.

(Kurir.rs/Wanted)

Bonus video:

05:43

ZATVARALI SU ME U SOBU, A JA SAM BEŽAO KROZ PROZOR! Glumac se dotakao mlađih dana: Nastavnici su me ČUPALI ZA UŠI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track