ŠKOLOVAO SE DA BUDE NOVINAR, A POSTAO GLUMAC: Branimir Popović ima zanimljivu životnu priču, ali i ljubavnu! ŽENA MLAĐA 20 GODINA
Foto: Dragana Udovičić

Ovo možda niste znali

ŠKOLOVAO SE DA BUDE NOVINAR, A POSTAO GLUMAC: Branimir Popović ima zanimljivu životnu priču, ali i ljubavnu! ŽENA MLAĐA 20 GODINA

Kultura -

Crnogorski glumac Branimir Popović svojom harizmom začinio je brojne domaće televizijske serije, a trenutno ga gledamo u liku Vojislava Filipovića u noveli "Od jutra do sutra".

Naime, on je beskrupulozni, ambiciozni i manipulativni vlasnik najgledanije regionalne televizije VeTV i nadimak mu je Voja Ajkula. Iako na prvi pogled ništa nije neobično niti se posebno izdvaja kod ove njegove role, postoji mala zanimljivost.

Branimir Popović
foto: Damir Dervišagić

Ovaj dramski umetnik se pre studija glume školovao za novinara pohađajući u srednjoj školi takozvano usmereno obrazovanje. Tako je završio dve godine za novinara, a obaveznu praksu odradio u dnevnom listu Pobjeda i na televiziji, pa je već kao tinejdžer osetio čari novinarstva.

Branimir Popović
foto: ATA images

Neko vreme Branimir se povukao iz javnosti i to nakon venčanja sa 22 godine mlađom koleginicom Sanjom Jovićević Popović, sa kojom je igrao u seriji "Budva na pjenu od mora".

Branimir Popović
foto: Nikola Anđić

Branimir Popović prisustvovao je pre nekoliko godina na premijeri filma "Toma", pa je nakon dužeg medijskog odsustva fotografisan u javnosti i to, ovoga puta ne sam. Naime, nakon skoro decenije u braku, supruga Branimira Popovića prvi put je fotografisana kao pratnja svog emotivnog partnera na nekom događaju.

Branimir Popović
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, kada se romansa između Sanje i Branimira rodila, ona je tek završila glumačku akademiju, na kojoj joj je Branimir bio profesor. Upravo zbog toga, par se trudio da se o njihovoj vezi, a kasnije i braku, zna malo toga. Branimir i Sanja su ćerku Sofiji dobili 2013. i već godinama su u skladnom braku.

Kurir.rs

Bonus video:

00:27

SESTRE, UNAKAŽENE U SAOBRAĆAJKI, ZAVRŠILE U KOMI! Jedan detalj je presudio da ih rodbina raspozna i ZAUVEK IM PROMENI ŽIVOTE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track