KARIJERU MU UNIŠTIO SNIMAK S*KSA SA MALOLETNICOM: Bio je lepši od BREDA PITA, žene su ludele za njim, a onda se SVE SRUŠILO
Foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

sve je propalo

KARIJERU MU UNIŠTIO SNIMAK S*KSA SA MALOLETNICOM: Bio je lepši od BREDA PITA, žene su ludele za njim, a onda se SVE SRUŠILO

Pop kultura -

Glumac Rob Lou je mlađoj generaciji poznat kao Kris Trager u kultnoj humorističkoj seriji "Parks and Recreation", ali njegova karijera traje mnogo duže od toga.

Život mu je bio ispunjen zabavama, opijanjem i seksualnim skandalom koji su popratili svi tadašnji mediji.

Rob Lou bio je poznat kao Bred Pit početkom 1980-ih, a onda je usledio veliki pad.

Lou je bio deo holivudskog takozvanog "Brat Packa", u kojem su bili njegovi prijatelji Čarli Šin i Emilio Estevez (rođebna braća, sinovi Martina Šina), poznati po divljem načinu života sredinom 1980-ih.

Rob Lou, Brat pack, Džad Nelson, Emilio Estevez
foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Pisac Dejvid Blum smislio je nadimak "Brat Pack" za članak o njima u Njujorkeru. Grupu prijatelja opisao je kao "lutajuću grupu poznatih mladih zvezda u potrazi za zabavama, ženama i dobrim provodom".

Međutim, piće nije bilo Robov jedini problem u njegovim ranim dvadesetim. Godine 1988., nešto pre izlaska njegovih erotskih trilera "Bad Reputation" i "Masquerade", u javnost je procurila snimak seksa na kojoj slavni glumac ima seksualne odnose sa 16-godišnjom devojkom i njenom prijateljicom od 23 godine.

U to vreme suočio se s nizom tužbi koje su na kraju odbačene.

Rob Lou
foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Skandal sa snimkom seksa pomogao je voljenom glumcu da se otrezni.

Godine opijanja dovele su glumca iz serije "Vatre svetog Elmaž" da dotakne dno kada je imao samo 26 godina.

Lou je 2019. godine, govoreći o skandalu, rekao da je taj snimak i to što je procurila u javnost najbolja stvar koja mu se dogodila jer ga je otreznila.

Dve godine nakon skandaloznog videa, 1990., Lou se vratio kući nakon kasne noćne zabave.

Jedan običan dan pretvorio se u noćnu moru kada je primio paničan SMS od svoje majke Barbare Helper. Glumčeva majka rekla je Lou da je njegov deda doživeo srčani udar.

"Sećam se da sam otišao u kupatilo, pogledao se u ogledalo i pomislio da moram da se napijem da bih se nosio s ovim."

Rob Lou
foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

"Od svih stvari koje su mi se dogodile u životu, to je bila stvar na kojoj sam konačno prekinuo: - Ovako se ne živi. Otišao sam na rehabilitaciju 48 sati kasnije." Od tog trenutka glumac je potpuno preokrenuo svoj život.

Rob Lou je trezan već 30 godina

Lou je otišao na rehabilitaciju nakon što je dotakao dno sa samo 26 godina. Glumac je rekao: "Od 26. godine nadalje ulagao sam u sebe, u svoju duhovnost, u svoj oporavak, u svoj brak, u svoju porodicu. Mnogo toga je bilo, oprostite, j*beno teško. I niko nema savršen život ... ali sam zahvalan na svemu tome."

Kako godine prolaze, Lou se neverovatnim korakom udaljava od osobe kakva je nekad bio.

Rob Lou
foto: Profimedia

Godine 2020. glumac je podelio slavljeničku objavu na Instagramu nakon što je došao do izuzetne prekretnice: 30 godina bez kapi alkohola.

Lou je napisao: "Na današnji dan pre 30 godina pronašao sam trezan život pun istinske sreće i ispunjenja. Ispunjen sam zahvalnošću na ovoj godišnjici... Ako se vi ili neko koga volite borite s bilo kojom vrstom zavisnosti, ima nade..."

Šeril Berkof, Rob Lou
foto: Profimedia

Do danas, Lou je ostao pribran i srećni smo što vidimo da je glumac vratio svoj život i karijeru na pravi put. Doduše, da nije bilo tog skandala, karijera bi mu možda bila bogatija, ali ko zna, što bi onda bilo...

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

01:51

DRAGAN BJELOGRLIĆ ZA KURIR TV! Glumac o večnosti KULTNE SRPSKE SERIJE: Živim to i dalje na neki čudan način

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track