BIJONSE ZABORAVILA DA OBUČE BRUSHALTER: Pop diva obukla POTPUNO PROVIDNU haljinu, a evo čime je pokušala da pokrije BRADAVICE
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

HRABRO

BIJONSE ZABORAVILA DA OBUČE BRUSHALTER: Pop diva obukla POTPUNO PROVIDNU haljinu, a evo čime je pokušala da pokrije BRADAVICE

Pop kultura -

Bijonse je na Instagramu objavila niz fotografija na kojima pozira u potpuno providnoj haljini bez brushaltera i napravila totalnu pometnju.

Pevačica je na Instagramu objavila niz fotografija i snimaka na kojima menja zavodljive poze u potpuno providnoj zlatnoj haljini, ispod koje nije obukla brushalter, a grudi je prekrila tek komadićima lepljive trake.

"Ispala mi je vilica", "Srušila internet", "Kraljica", "Zumiram svaku fotku", neki su od brojnih komentara ispod objave koja je skupila i više miliona lajkova.

Kako piše Daily Mail, Bijonse je u ovom izdanju ugostila zvanice na ekskluzivnoj zabavi nakon dodele Oskara, koji je organizovala sa suprugom Džej Zijem.

Bijonse
foto: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Inače, za pevačicu je 2023. godina započela i više nego sjajno. Na ovogodišnjoj dodeli nagrada Grami slavila je u čak četiri kategorije, čime je oborila i rekord u najviše osvojenih Gramija u istoriji, čak 32.

Taj uspeh može da zahvali svom albumu "Renaissance", koji je izdala prošle godine i koji je brzo ostvario platinasto izdanje.

Inače, malo pre izlaska albuma, sa suprugom je ponovo posetila i Hrvatsku. Bijonse i Džej Zi su prošlo leto uživali u obilasku jadranske obale u superluksuznoj jahti "Faith", a to im je bila četvrta zajednička poseta Hrvatskoj.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:03

KURIR ULOVIO BIJONSE I DŽEJ ZIJA U NICI: Evo kako slavni par provodi vreme odmora na Azurnoj obali!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track