VODITELJKI POZLILO TOKOM PROGRAMA, SRUŠILA SE IZA STOLA: Kolege nisu primetile dok nije udarila GLAVOM, program hitno prekinut!
Foto: Printscreen

VIDEO

VODITELJKI POZLILO TOKOM PROGRAMA, SRUŠILA SE IZA STOLA: Kolege nisu primetile dok nije udarila GLAVOM, program hitno prekinut!

Pop kultura -

Meteorološkinja televizije u Los Anđelesu Alisa Karlson Švarc onesvestila se u toku prenosa uživo i koleginice su morale da prekinu segment emisije kad se Alisa naslonila glavom na pult, a onda pala iza njega.

Alisa je pokušala da se smiri i da pobedi nesvesticu, ali nije uspela. U prvom trenutku kolege nisu primetile da joj je pozlilo, ali su ipak na vreme odreagovali i pozvali hitnu pomoć.

- Želim da se zahvalim Alisinim saradnicima koji su odmah reagovali da joj pomognu i pozvali Hitnu pomoć. Alisa se trenutno nalazi u bolnici. Nadamo se da ćemo uskoro da imamo više informacija. U međuvremenu, ona je u našim mislima i molimo se da joj uskoro bude bolje - rekao je potpredsednik CBS-a.

Švarc je kasnije na Fejsbuku objavila da će da bude u redu i zahvalila prijataljima i gledaocima na željama za oporavak.

Voditeljki se slično dogodilo 2014. godine, kada je povraćala dok je emisija išla uživo, a dijagnostikovano joj je „curenje“ srčanog ventila.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Bonus video:

01:44

VODITELJKA NAJSMEJALA CELU PUBLIKU: Ovako izgleda kada Suzana Petričević ode u mesaru! NE PROPUSTITE NAJZABAVNIJU EMISIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track