NISAM IMALA 200 DINARA, NORMALNO JE DA PONEKAD NEMATE ZA INFOSTAN: Milica Milša progovorila o porodici i teškim životnim trenucima
Foto: Nemanja Nikolić

BILA JE ISKRENA

NISAM IMALA 200 DINARA, NORMALNO JE DA PONEKAD NEMATE ZA INFOSTAN: Milica Milša progovorila o porodici i teškim životnim trenucima

Pop kultura -

Milica Milša je u skladnom braku sa scenaristom Žarkom Jokanovićem, sa kojim godinama radi na zanimljivim projektima, a za sve to vreme zajedno su proživeli i lepe i teške trenutke.

Milša je nedavno otkrila da joj novac nikada nije predstavljao sreću.

Žarko Jokanović, Milica Milša, Zakopana tajna, nova serija, prva klapa
foto: Nemanja Nikolić

- Meni je potpuno normalno da u životu nekad nemate para za infostan. To je sve život. Nekad imate, nekad nemate. I kad sam imala i kad nisam imala ni 200 dinara u džepu imala sam moju porodicu. Uvek smo se držali i uvek nam je bilo lepo. Isto je, to nema veze sa novcem i imanjem - priznala je Milica u “Magazinu In“.

Milica i njen suprug nedavno su kupili penthaus u Beogradu, a nisu se libili da potroše mnogo novca da bi im bilo udovno.

Milica Milša
foto: Printscreen/Instagram

- ‘Igra sudbine’ im se definitivno isplatila. Kako Žarkov scenario, tako je i Milica imala veliki uticaj na publiku. Njih dvoje nikada nisu voleli da ističu koliko novca zarađuju, ali znamo sa sigurnošću da se od glume dobro živi, naročito kada je projekat uspešan kao ovaj. Nisu želeli da protraće novac, pa su odlučili da investiraju u nekretninu, što je pametno - istakao je svojevremeno za „Blic“ anomini izvor.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Bonus video:

03:45

EVU RAS ŠIKANIRALI! Glumica otkrila kako su je na premijeri filma diskreditovali: BILA SAM POTPUNO SLOMLJENA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track