OBOŽAVALI STE SERIJU "ČARI", A NISTE ZNALI DA SE ONE BORE SA TEŠKIM BOLESTIMA: Bile su omiljene veštice, a iza kamera PATILE
Serija "Čari" ostvarila je planetarni zspeh, Foto: Profimedia

ko bi rekao

OBOŽAVALI STE SERIJU "ČARI", A NISTE ZNALI DA SE ONE BORE SA TEŠKIM BOLESTIMA: Bile su omiljene veštice, a iza kamera PATILE

Pop kultura -

Svi se sećamo poznate američke serije "Čari" koja je jedno vreme bila jako popularna u čitavom svetu pa i kod nas. Tinejdžeri, a i stariji su prosto hrlili da vide kako će ovog puta tri dobronamerne veštice Pru, Fibi i Pajper svojim moćima spasiti svet.

Alisa Milano (50) je upravo u ovoj mega popularnoj seriji za kojom je ludela čitava planeta, stekla slavu u filmskoj industriji glumeći Fibi, najmlađu sestru u čuvenoj porodici Halivel. Alisa je uspela da osvoji publiku svojim neodoljivim šarmom i harizmom, kao i seksipilom. Svi muškarci su uzdisali za njenim zanosnim mačijim očima i ženstvenim oblinama, a pošto je glumica nižeg rasta dobila je epitet "džepne Venere".

Međutim, čini se kao da je jedna od omiljenih "veštica", nakon završetka snimanja serije "Čari" isparila sa malih ekrana. Mnogi se pitaju šta se dešava sa vragolastom Fibi,a neki su nagađali da se potpuno povukla iz sveta glume. Alisa Milano je tom prilikom na društvenoj mreži oštro negirala takve navode.

Njena koleginica iz serije "Čari" Rouz Mek Govan je tokom jednog intervjua navela da Alisa nije zapravo onakva kako se predstavlja, da nije nikoga podnosila na setu i da je "digla nos" otkako se udala za jednog moćnog političara. Kada su Alisu pitali šta ima da odgovori na ove Rouzine opaske, ona je samo tim povodom izjavila da je Rouz oduvek bila ljubomorna na nju, a što se tiče ostale ženske ekipe zaista se trudila da sa svima bude u korektnom odnosu : "Nisam ja kriva ako one u meni vide konkurenciju i misle da sam bolja i uspešnija od njih, ja sam dala sve od sebe da snimanja proteknu kako treba", izjavila je Alisa tokom dizanja medijske prašine.

Alisa Milano danas je posvećena humanitarnom radu i širi svest o mentalnom zdravlju s obzirom na to da se glumica veći deo svog života hrabro bori sa anksioznošću. Danas živi u srećnom braku u kojem ima dvoje dece.

Inače, ova glumica nije jedina koja se borila sa zdravstvenim problemima. Naime i njena koleginica iz "Čari" Šanen Doerti već godinama vodi bitku sa tumorom dojke.

(Kurir.rs/T.B.)

00:46

Promo Prsten sudbine epizoda 10

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track