PROBLEMATIČNU GLUMICU SMESTILI NA PSIHIJATRIJU JER JE GOLA IŠLA ULICAMA: Drogirala se, zapalila komšijino dvorište i svog psa!
Foto: Profimedia

nestabilna

PROBLEMATIČNU GLUMICU SMESTILI NA PSIHIJATRIJU JER JE GOLA IŠLA ULICAMA: Drogirala se, zapalila komšijino dvorište i svog psa!

Pop kultura -

Amanda Bajns (36) je stavljena u psihijatrijski pritvor nakon što je pronađena kako luta ulicama gola i sama. Očevidac je rekao da je glumica šetala blizu centra Los Anđelesa u nedelju rano ujutro bez ikakve odeće.

Američkom TMZ je rečeno da je Bajns mahnula automobilu da priđe, rekavši vozaču da izlazi iz psihotične epizode. Sama Amanda je posle toga pozvala hitnu pomoć.

Amanda Bajns
foto: Profimedia

Iz policije kažu da je Bajns odvedena u obližnju policijsku stanicu, gde je tim za mentalno zdravlje utvrdio da treba da bude smeštena u psihijatrijski pritvor 5150. Na sreću, izvori TMZ-a kažu da se ne čini da je Bajns povređena tokom svog tog lutanja, iako su stvari mogle da budu mnogo gore s obzirom na područje gde je pronađena.

Izvor blizak glumici kaže da je ona trenutno hospitalizovana i da će verovatno nastaviti da dobija negu još nekoliko dana. Standardno psihijatrijsko zadržavanje traje samo 72 sata, ali se može produžiti.

Amanda Bajns
foto: Profimedia

Ceo slučaj se poklopio, skoro u dan kako je prošlo godinu dana od dana kada je Amandino devetogodišnje starateljstvo prekinuto.

Amandina majka je bila njen staratelj od 2013. godine kada je bilo jasno da ima problema sa svojim mentalnim zdravljem - dijagnostikovan joj je bipolarni poremećaj. Posle niza bizarnih incidenata - uključujući onaj gde je zapalila komšijin prilaz, kao i svog psa, poslata je na psihijatrijsko odeljenje na lečenje.

Zanimljivo je da je Amanda ovog vikenda trebalo da prisustvuje "90s Con" u Konektikatu, događaju koji je otkazala zbog bolesti.

Otkako je starateljsvo završeno, činilo se da se Amanda dobro snalazi, iako je najnoviji incident očigledno veoma zabrinjavajući, a ostaje nejasno je da li će se njeni roditelji ili pravni tim uključiti.

Amanda Bajns
foto: Profimedia

Da podsetimo, Amanda Bajns je bivša dečja zvezda i sa 13 godina imala je svoju seriju, ali sa slavom nije znala da se nosi, pa se odala porocima koji su joj uništili život.

Ona je na svetskoj sceni je od malih nogu, a poslednjih godina uglavnom šokira javnost svojim nastupima. Godinama je mučila muku sa raznim opijatima, a nekoliko puta bila je u klinici za odvikavanje.

Na jednom od poslednjih lečenja upoznala je i sada već bivšeg verenika Pola Majklsa koji joj je pomogao da ostane na pravom putu, ali par se razišao.

Amandini problemi počeli su 2012. godine kada su je uhvatili u vožnji pod uticajem opijata, a godinu dana kasnije uhvaćena je u konzumiranju marihuane u lobiju zgrade u Njujorku u kojoj je živela, a stakleni bong bacila je na policajce s 36. sprata. Iste je godine izazvala požar na prilazu kuće ljudi koje nije poznavala i tada joj je određen psihijatrijski nadzor od 72 sata.

Amanda Bajns
foto: Profimedia

Pre nekoliko je godina svog oca optužila za seksualno zlostavljanje, ali tužbu je brzo povukla. Kako je objasnila "mikročip u njenoj glavi naterao ju je da kaže sve to, ali i da je on taj koji je naredio da ju mikročipuju". Planirala je i veliki povratak u Holivud, ali shvatila da je najbolje da se vrati lečenju.

Upravo povratak pred kamere predstavljao je veliku opasnost za njeno mentalno zdravlje jer je bila pod velikim stresom dok je odlazila na audicije.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:50

Glumica Maša Dakić otkriva zbog čega je se plaši Robert de Niro!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track