ZBOG SKANDALA SVI MISLE DA STIŽE KRAJ OMILJENOG PARA! Džej Lo zbog OVOGA ZAPRETILA Benu: Isplivao DETALJ koji otkriva sve o njima!
Foto: CBS / Planet / Profimedia

šuška se da se bliži kraj, a evo šta je istina

ZBOG SKANDALA SVI MISLE DA STIŽE KRAJ OMILJENOG PARA! Džej Lo zbog OVOGA ZAPRETILA Benu: Isplivao DETALJ koji otkriva sve o njima!

Pop kultura -

Dženifer Lopez i Ben Aflek važe za holivudski par iz snova. Za ovaj najlepši ljubavni par se do skoro pričalo da je nerazdvojan, da maksimalno uživaju u svojoj ljubavi i da ne mogu jedno bez drugog.

Dženifer Lopez
foto: Printscreen Instagram

Međutim, nedavni skandalozni događaji su počeli da ukazuju na to da Dženifer i Ben uveliko imaju problema u raju.

Da podsetimo, svi pamte manji incident koji se dogodio između njih dvoje početkom ove godine na dodeli Gremija u Los Anđelesu.

S obzirom na to da je incident podigao veliku prašinu u medijima i svi su brujali o tome, glumac je konačno odlučio da otkrije šta se zapravo dogodilo te večeri između njega i Dženifer : "Nagnuo sam se prema njoj i rekao: Čim počnu da snimaju, pomeriću se od tebe i pustiću te da sediš pored Trevora".

Ben je napomenuo da je tom prilikom hteo da se našali sa svojom suprugom, kada je primetio da im se približava voditelj dodele Trevor Noa i da nije znao da su u tom trenutku kamere bile uprte u njih dvoje. Dženifer se to razdvajanje nimalo nije dopalo: "Bolje ti je da ne odeš, je*ote", besno mu je nagovestila.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: Twitter/goldengateblond

Glumac Ben Aflek je takođe naglasio da je njemu uglavnom dosadno na takvim manifestacijama i da ovaj nemili događaj nema nikakve veze sa njegovim brakom sa Dženifer i da su i posle toga njih dvoje nastavili sasvim normalno da funikcionišu kao i svaki bračni par.

Met Dejmon, Ben Aflek
foto: Profimedia

A da mu je zaista lepo u sadašnjem braku i da mu prija status oženjenog muškarca, pokazuju i ekskluzivne fotografije u kojima se glumac nasmejan i vidno raspoložen pojavio na premijeri filma "Air" koja je održana tokom vikenda u Teksasu. Tom prilikom se na crvenom tepihu pojavio sa svojim kolegom i dugogodišnjem prijateljem Metom Dejmonom, a svi su govorili o tome kako je Ben zračio neverovatno pozitivnom energijom i time zapušio usta svima onima koji su pričali da je njegov brak sa Dženifer gotov.

(Kurir.rs/Žena blic/Zadovoljna.rs)

Bonus video:

00:48

Prsten sudbine 21.03.2023.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track