SADA JE ZVANIČNO! EVO KO JE AKIJEV NASLEDNIK U PARNOM VALJKU: U pitanju je ovaj momak, a grupa ima i novu pesmu! (VIDEO, FOTO)
Foto: Dragan Kadić

pesma je odlična

SADA JE ZVANIČNO! EVO KO JE AKIJEV NASLEDNIK U PARNOM VALJKU: U pitanju je ovaj momak, a grupa ima i novu pesmu! (VIDEO, FOTO)

Pop kultura -

Na službenoj stranici Parnog valjka potvrđeno je da je Igor Drvenkar novi pevač, a imaju i novu pesmu "Moja glava, moja pravila" koju su objavili na svom Jutjub kanalu.

Inače, kako piše Slobodna Dalmacija, u muzičkim krugovima se već duže vreme šuškalo da je Husein Hasanefendić Hus opet okupio bend i da im se Igor pridružio na probama.

Nakon velikog koncerta u Zagrebu upriličenog u čast neprežaljenog Akija, brojni mediji su pisali koliko je nastup Kikija Rahimovskog podsećao na tatu, pa su ga videli kao logičnog naslednika, ukoliko Parni valjak odluči i dalje da nastupa.

Hvalio se na sva zvona i nastup Filipa Rudana na istom koncertu. No, Hus je, očito, jedan drugi glas i ime video kao dobitnu opciju, a bio je to 31-godišnji Igor poznat po svojim nastupima u HRT-ovoj emisiji "A strana".

Prepoznatljiv po "hrapavosti" u glasu, ovaj mladić iz Podravskih Sesveta u srednjoj je školi imao bend koji se zvao Otkazani let. Službenim početkom karijere smatra osvajanje Prve nagrade publike i Druge nagrade žirija na Festivalu pevača u Miholjancu 2008. godine.

Na Pesmama Podravine i Podravlja u Pitomači 2012. nagrađen je za najboljeg mladog kantautora, a godinu kasnije na Rock akademiji završava tonsko snimanje i produkciju.

Bio je frontmen grupe Gea s kojom je snimio autorski album, a takođe je nastupao pozorišnim daskama u mjuziklima "Uskrsli", "Jesus Christ Superstar", "Legenda Ružica-grada" i "Lepotica i Zver".

(Kurir.rs/Slobodna Dalmacija)

Bonus video:

02:12

EL FUEGO, BEND U USPONU! Pesma je postala viralna, A OVAJ POZNATI PEVAČ IM JE POMOGAO ZA SVE: On je prosto fenomenalna osoba!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track