NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU REKLA DA 5 MESECI NIJE POPILA KAP ALKOHOLA: Volela sam piće do te mere da sam počela da otkazujem izlaske!
Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

podelila sa pratiocima

NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU REKLA DA 5 MESECI NIJE POPILA KAP ALKOHOLA: Volela sam piće do te mere da sam počela da otkazujem izlaske!

Pop kultura -

Manekenka Bela Hadid, koju su naučnici i lekari proglasili ženom sa najlepšim licem na svetu, na društvenim je mrežama objavila da je trezna već pet meseci.

Tim je povodom bila u izlasku u Las Vegasu.

Bela Hadid
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Objavila je nekoliko fotografija na Instagramu uz opis: "Pet meseci bez alkohola."

Na TikToku je pak objavila video u kom nasmejana pleše u kazinu. Njenu objavu na društvenoj mreži dosad je pregledalo preko četiri miliona ljudi, a mnogi su manekenki u komentarima pisali poruke podrške. Poručili su joj da su "jako ponosni na nju" i da će sigurno "mnogima biti inspiracija".

Bela je početkom prošle godine u jednom od intervjua priznala da je puno pila i da se u jednom periodu nije mogla da se iskontroliše.

"Pošteno sam pila. Volela sam alkohol do te mere da sam počela da otkazujem izlaske jer sam mislila da se neću moći da se kontrolišem", ispričala je manekenka, prenosi Page Six.

Bela Hadid
foto: Profimedia

"Više ne osećam potrebu za pićem. Znam kako će delovati na mene u tri ujutro kad se probudim s užasnom teskobom", objasnila je Bela i dodala da je prestala da pije i zbog fizičkog zdravlja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:39

RAZVOD SA AMIDŽIĆEM MI JE BILA SMRT BEZ UMIRANJA! Manekenka otvorila dušu, a potom otkrila KAKAV ODNOS SADA IMA SA OGNJENOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track