HARIJU PRETI PROTERIVANJE IZ AMERIKE? Isplivali novi detalji o prinčevoj BURNOJ prošlosti, a jedno priznanje može ga SKUPO KOŠTATI
Foto: Printscreen/Youtube/CBS

pod budnim okom javnosti

HARIJU PRETI PROTERIVANJE IZ AMERIKE? Isplivali novi detalji o prinčevoj BURNOJ prošlosti, a jedno priznanje može ga SKUPO KOŠTATI

Pop kultura -

Otkako su memoari princa Harija ugledali svetlost dana, mediji ne prestaju da bruje o istima. Na površinu su isplivali skandalozni detalji, a svet se šokirao neprijatnim detaljima koji su ozbiljno uzdrmali čuvenu kraljevsku porodicu. Naime, u svojim memoarima pod nazivom "Spare", vojvoda od Saseksa, priznaje da je kao maloletnik konzumirao drogu.

Princ Hari
foto: Youtube Printscreen

"Priznanje konzumiranja droge obično je razlog za neprihvatanje zahteva za vizu. To znači da bi prinčeva viza trebala biti odbijena ili ukinuta jer je priznao korišćenje kokaina i ostalih droga", rekao je Naema Rahmani, američki savezni tužilac.

"Zakon ne prepoznaje nečiji status princa ili činjenicu da su droge korišćene u rekreativne svrhe", dodao je.

Naime, u "Spare" memoarima princ je priznao da je kao maloletnik bio alkoholni zavisnik, kao i da je koristio razne opijate - od marihuane, raznih psihodelika do kokaina, a kako je i sam rekao, upravo ga je upotreba opijata spasavala od osećaja boli zbog gubitka majke, princeze Dajane. To je bio prinčev beg od realnosti.

Princeza Dajana, Princ Hari
foto: Profimedia

Američki mediji ipak smatraju da sigurno neće doći do toga da princ izgubi vizu jer je za to potreban ipak ozbiljniji krivični prekršaj. S druge strane, smatra se da je najveći prinčev problem trenutno odluka hoće li doći na krunisanje kralja Čarlsa III, koje će se obaviti u maju ove godine.

kraljevska porodica, Megan Markl, princ Hari, princ Vilijam, kralj Čarls, Kejt Midlton
foto: ALPR/AdMedia / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Naime, iako su Hari i Megan Markl pozvani na ceremoniju, par još uvek nije odlučio hoće li doći. Razlog je nemogućnost dolaska njihove dece, kćeri Lilibet i sina Arčija. S druge strane, svo troje dece princa Vilijama i Kejt imaće glavne uloge na krunisanju kralja Čarlsa, navode izvori bliski kraljevskoj porodici. Očekuje se da će se princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis pridružiti monarhu i kraljici Kamili dok budu napuštali Vestminstersku palatu na kraju ceremonije.

princ Hari, kralj Čarls, Kamila Parker Bouls
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Takođe se očekuje da će Kamilina deca Tom Parker Bouls i Laura Lopes prisustvovati zajedno s na njenim unučićima - Lolom, Fredijem, Elizom, Luisom i Gusom - koji bi čak mogli dobiti glavne uloge na ceremoniji.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

00:48

Prsten sudbine 21.03.2023.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track