SLAVNA MANEKENKA DOŠLA NA CRVENI TEPIH SA TEGLOM: Još jednom dokazala zašto su SVE OČI UPRTE U NJU gde god da se pojavi (FOTO)
Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

opet dominira

SLAVNA MANEKENKA DOŠLA NA CRVENI TEPIH SA TEGLOM: Još jednom dokazala zašto su SVE OČI UPRTE U NJU gde god da se pojavi (FOTO)

Pop kultura -

Čuvena manekenka Hajdi Klum nastavlja da dominira na crvenom tepihu. Iako u junu mesecu slavi 50. rođendan, poznato je da je godine nikada nisu sprečile da iznese provokativna izdanja na koja niko nije ravnodušan. Oduvek dobija komentare na račun izgleda, a jednom prilikom je otkrila da često praktikuje dijetu na bazi limuna koja topi kilograme. Iako je uvek u centru pažnje, ovoga puta sve oči su bile uprte u jedan neobičan detalj koji je Hajdi nosila sa sobom.

Hajdi Klum
foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Hajdi se pojavila na dodeli "Fashion Trust Awards-a" u neobičnoj haljini na jedno rame. Metalik boja se presijavala, a na struku je imala predimenzionirani pojas koji je figuru učinio vitkijom. Kombinaciju je uparila sa srebrnim sandalama na štiklu, ali najveću pažnju privukla je torbica u obliku akvarijuma sa zlatnom ribicom koju je Hajdi podigla i uperila ka kamerama!

Hajdi Klum
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hajdi je poznata po neprevaziđenim kostimima, tako da se ništa manje od nje nije očekivalo, zbog čega je i dobila nadimak "kraljica Noći veštica".

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

00:49

Košarkaška takmičenja u selima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track