TRAMPA ĆE OVO BOLETI, IMAM SVE SNIMLJENO: Ljubavnica bivšeg predsednika Amerike PRETI i ne zaustavlja se! Sprema mu KARAMBOL
Foto: Profimedia

NE ODUSTAJE

TRAMPA ĆE OVO BOLETI, IMAM SVE SNIMLJENO: Ljubavnica bivšeg predsednika Amerike PRETI i ne zaustavlja se! Sprema mu KARAMBOL

Pop kultura -

Zvezda filmova za odrasle, Stormi Denijels tvrdi da će snimci telefonskih razgovora, koje je predala svom advokatu, "povrediti bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa. 44-godišnja Denijels našla se u centru istrage okružnog tužioca Menhetna, Alvina Brega protiv 76-godišnjeg Trampa, i to zbog njegove navodne isplate Denijels u iznosu od 130 hiljada dolara tokom trke za američkog predsednika 2016. godine. Njoj je taj iznos navodno isplaćen kako bi se "kupilo" njeno ćutanje o njihovoj seks aferi iz 2006. godine.

"Smeješ li se i dalje, Stormi Denijels? Čini se da si prestala opsesivno da tvituješ o Trampu, ali siguran sam da ćeš se ti poslednja smejati", komentarisao je jedan korisnik Tvitera i podelio kopiju pisma tadašnjeg Trampovog advokata Majkla Koena iz 2018, u kojem negira da je primio novac kako bi sredio tajnu isplatu.

Stormi Danijels
foto: AP Markus Schreiber

"Sigurna sam da ću se zadnja smejati. Danas sam svom advokatu predala telefonske zapise (ovo će boleti!) i planiram aktivnosti tokom prolećnih praznika sa svojim detetom. Bio je to predivan dan", odgovorila mu je Denijels putem Tvitera.

Njeno zadirkivanje dolazi istog dana kada je iznenada otkazano zasedanje velike porote jer neidentifikovani svedok nije mogao da se pojavi na sudu.

Denijels, čije je pravo ime Stefani Kliford, ranije je izjavila da će biti na raspolaganju kao svedok u Bregovom potencijalnom slučaju protiv Trampa, te da će "zaplesati na ulici" ako Tramp završi u zatvoru.

Prošle nedelje su se Denijels i njen advokat Klark Bruster prvi put sastali s kabinetom okružnog tužioca na Menhetnu zbog izveštaja da je optužnica protiv Trampa neizbežna.

"Stormi je odgovorila na pitanja i pristala da se stavi na raspolaganje kao svedok, te je na raspolaganju za dalju istragu ako to bude potrebno"; rekao je Bruster.

1.5.2018, Stormi Danijels
foto: AP

Podsetimo, Stormi se prvi put srela s Trampom u leto 2006. na dobrotvornom golf turniru pored jezera Taho, u planinama Sijer, na samoj granici Kalifornije i Nevade. Ona je tada imala 27, a Tramp 60 godina. Prema njenim rečima, pozvao ju je na večeru u svoj apartman i dočekao je u pidžami, udobno zavaljen na kauču. Potom su se upustili, kako je opisala, "u najdosadniji seks u njenom životu". Tramp pak s druge strane opovrgava da je s Denijels ikada bio intiman i optužuje je za "iznudu" i "potpunu podvalu".

Donald Tramp
foto: AP Alex Brandon

Ono što se sigurno zna jeste da je Denijels uoči predsedničkih izbora 2016. za svoje ćutanje primila 130 hiljada dolara. Ta isplata je deo istrage okružnog suda na Menhetnu zbog mogućeg kršenja zakona o finansiranju izbornih kampanja.

Kada je ta novčana transakcija 2018. izašla na videlo, Denijels je od suda zatražila da poništi sporazum o tajnosti s Trampom i krenula s nastupima u televizijskim emisijama.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:27

TRAMP JE BIZNISMEN KOJI UNIŠTAVA AMERIČKE INSTITUCIJE! Diskusija stručnjaka oko kandidature: Kidnapovao je republikansku stranku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja