IMALA SAM VIŠE OPERACIJA GRUDI NEKO MUŠKARACA! Manekenka navučena na PLASTIČARA ponovo šokira: I dalje sam sebi RUŽNA (FOTO)
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

NEVEROVATNO

IMALA SAM VIŠE OPERACIJA GRUDI NEKO MUŠKARACA! Manekenka navučena na PLASTIČARA ponovo šokira: I dalje sam sebi RUŽNA (FOTO)

Pop kultura -

Bivši model, 44-godišnja Kejti Prajs, gostovala je u TV šouu na britanskom kanalu Channel 5, a u razgovoru s voditeljem Džeremijem Vajnom ponosno je izjavila kako je "imala više operacija grudi nego muškaraca u životu".

- Žalosno je što se i dalje često osećam ružno, iako sam puno puta otišla pod nož - priznala je Kejti, koja je prvi estetski zahvat uradila još u tinejdžerskom dobu, ali danas smatra kako bi starosna granica za pristanak na operaciju trebala da se podigne na 21 godinu.

Kejti Prajs
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Bojim se za sve te silne devojke koje tako mlade stavljaju filere i tako uništavaju lice... Ja sam lično zažalila što sam s 18 prvi put povećala grudi... A što se tiče mog lica, svesna sam da izgleda umetno, zaista sam preterala sa zahvatima, ali nemam pravo da se žalim, na kraju krajeva, sama sam to uradila - rekla je Prajs, pa nastavila: "Imala sam više operacija grudi nego bivših ljubavnika! Ni ne znam koliko sam ih puta korigovala".

Upitana da li je uopšte ikad zadovoljna svojim izgledom, odgovorila je: "Ne".

Kejti Prajs
foto: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

- I sad kad smo bili u sobi za šminkanje, pogledala sam se u ogledalo i pomislila: "Tako sam ružna" - iskreno je rekla voditelju.

Kejti se u TV šouu osvrnula i na svoju najstariju ćerku Princes Tijamii Kristal Ester (15), koja takođe želi da postane model.

- Već je krenula u te vode i znam da neću moći da je zaustavim... Baš je nedavno potpisala ugovor s modnim brendom PrettyLittleThing. Odlučna je. Čim napuni 16 godina, nema je više - rekla je Prajs.

Kejti Prajs
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Princes, koju je starleta dobila s bivšim suprugom, pevačem Piterom Andreom (50), nedavno je pak izjavila kako ona ne planira da ima estetske zahvate.

- Tvoje telo je tvoj izbor, ali ja ne želim plastične operacije. Mislim da su neki ljudi toliko prirodno lepi da ni ne treba da idu pod nož. Evo, ti si bila prirodno lepa - rekla je 15-godišnjakinja majci u jednoj epizodi TV serije "Katie Price‘s Mucky Mansion".

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:09

MAJA MARINKOVIĆ SKINULA BRUSHALTER, SILIKONI SAMO ŠTO NE ISPADNU! Rijaliti učesnica snimkom RASPLAMSALA MAŠTU jačem polu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track