EVO KOJA LEPOTICA JE MIS SAJMA AUTOMOBILA: Lepi automobili i još lepše žene, ali Katarina je broj 1, a krasi OVAJ štand! (FOTO)
Foto: sajamautomobila.rs

tradicija

EVO KOJA LEPOTICA JE MIS SAJMA AUTOMOBILA: Lepi automobili i još lepše žene, ali Katarina je broj 1, a krasi OVAJ štand! (FOTO)

Auto -

Na ovogodišnjem Salonu automobila u Beogradu sve pršti od lepote, kako automobila, tako i prelepih hostesa.

Naravno, jedan od 12 najvećih ovogodišnjih auto-moto događaja u svetu, trenutno najveći, koji se održava baš na Beogradskom sajmu, ne može da prođe bez atrakcije svojstvene ovakvoj vrsti manifestacija.

Tako je izbor za "Miss 55. Salona automobila i 15. Motopassiona" samo nastavak jedne od najdugovečnijih sajamskih tradicija.

Mis sajma automobila, Katarina Filipović, Sara Stefanović, Danica Petrović, Sajam automobila
foto: sajamautomobila.rs

Ove godine je ugodnu dužnost i obavezu da izabere najlepše, najprivlačnije i najatraktivnije hostese među svima onima koje su na radost posetilaca, ali i drugih učesnika ovih sajmova, dodatno ukrašavale štandove izlagača i izložene automobile i motocikle, dobio žiri koji su činili Miloš Vlalukin, Marko Vasović i Nikola Vujović.

Ovaj žiri je, među četrdesetak prijavljenih kandidatkinja, napravio uži izbor od 10 devojaka. Konačno su, na opštu radost prisutnih u hali 1 Beogradskog sajma, proglašene i tri prvoplasirane.

1 / 4 Foto: sajamautomobila.rs

Pobednica ovogodišnjeg takmičenja za "Miss Salona automobila i Motopassiona" je Katarina Filipović, koja krasi štand Opela.

Prva pratilja je Sara Stefanović, zapažena na štandu Suzukija, a druga pratilja je Danica Petrović, takođe sa štanda Opela.

Sve tri devojke okitile su se lentama, cvećem i nagradnim vaučerima, a muški posetioci su ostali u žalosti jer je sve trajalo prekratko, objavljeno je na sajamautomobila.rs.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track