TRI SPONTANA POBAČAJA I BORBA ZA POTOMSTVO, ALI NISU ODUSTALI: Jedan od NAJBOGATIJIH PAROVA dobio treće dete i radost je NEIZMERNA
Foto: Diggzy/Jesal / Shutterstock Editorial / Profimedia

LEPE VESTI

TRI SPONTANA POBAČAJA I BORBA ZA POTOMSTVO, ALI NISU ODUSTALI: Jedan od NAJBOGATIJIH PAROVA dobio treće dete i radost je NEIZMERNA

Pop kultura -

Mark Zakerberg, najpoznatiji svetski programer i osnivač Fejsbuka je u septembru prošle godine otkrio da on i njegova supruga Prisila Čen očekuju treće dete, a tom prilikom je otkrio i da će u njihovu porodicu stići devojčica.

- Puno ljubavi, napisao je Mark uz fotografiju na kojoj drži ruku položenu na Prisilin stomak, pa je dodao kako mu je neizmerno drago što će njegove ćerkice Maks i Avgust dobiti još jednu sestricu.

Sad je Mark otkrio da je njihovo treće dete došlo na svet, pa uz prve fotografije bebe otkrio i koje ime su joj dali.

- Dobrodošla na svet, Aurelija Čen Zakerberg, ti si takav blagoslov - napisao je, a odmah su usledile brojne čestitke.

Prvo dete par je dobio 2015, a kasnije su priznali da su dugo pokušavali da začnu, pa i da je Prisila imala čak tri spontana pobačaja. Nakon toga su dobili još jednu ćerkicu, a sad je u porodicu stigla i malena Aurelija.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

00:46

FEJSBUK SE SUPROSTAVLJA ZAKONU! Da li će morati da plaća za vesti? Stručnjaci u dilemi: Mediji ne mogu bez društvenih mreža!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track