VODITELJKA UKLETE EMISIJE DOŽIVELA TRAGIČNU SUDBINU: Imala je buran život iza sebe, a ovo je nedavno PRINC HARI OTRKIO O NJOJ
Foto: Profimedia

prokletstvo ili ne?

VODITELJKA UKLETE EMISIJE DOŽIVELA TRAGIČNU SUDBINU: Imala je buran život iza sebe, a ovo je nedavno PRINC HARI OTRKIO O NJOJ

Pop kultura -

Poznata voditeljka iz Velike Britanije Karolina Flek pronađena je mrtva 2020. godine u svom stanu u Londonu, kada je imala svega 40 godina, a javnost se uzburkala nakon što su mrtvozornici objavili uzrok njene smrti.

Karolina je bila voditeljka emisije "Ljubavno ostrvo", koja je imala poplarnost i van zenmlje. Zanimljivo je da je postala čak treća osoba iz ovog rijaliti programa koja je u roku od nepune dve godine izgubila život, pa se smatra da je pratilo prokletstvo pomenutog tv formata.

"Ukleta emisija"

Karolina Flek
foto: Profimedia

Medijima su kružili natpisi da je voditeljka "uklete" emisije doživela svoj kobni kraj pozivajući se na prethodna dešavanja. Pre nje, desila su se još dva ovakva slučaja. Sofi Grejdon se ubila 2018. godine, a 2019. sebi je oduzeo život Majk Talasitis.

O smrti voditeljke mnogo se spekulisalo, a mnogi su smatrali da je sebi presudila zbog problema sa mentalnim zdravljem, ali incidenata koji su joj se dešavali neposredno pre smrti.

Naime, ona je bila uhapšena zbog fizikog napada na svog 13 godina mlađeg dečka Luisa Bartona zbog sumnjivih poruka koje je pronašla u njegovom telefonu. Par ipak nije raskinuo, a Barton je u nekoliko navrata pokušao javno da opravda svoju partnerku.

Veza sa princem Harijem

princ Hari, memoari, knjiga, Spare, Rezerva
foto: EPA Andy Rain

Međutim, u javnosti je nedavno ponovo isplivalo njeno ime i to nakon što je princ Hari objavio svoju autobigrafsku knjigu "Rezerva". Romansa princa Harija i Karoline Flek bila je kratka, ali je naizgled ostavila uticaj i na princa.

Prema Harijevim memoarima, njih dvoje su se viđali "uključeno i isključeno", ali nikada nisu postali ozbiljni zbog pažnje britanskih medija.

princ Hari
foto: Paul Edwards / News Licensing / Profimedia

Princ Hari je prvi put komentarisao njenu smrt u svojoj knjizi, objavljenoj u januaru 2023.

- Usred ovog mraka stigla je užasna vest da je moja stara prijateljica Kerolin Flek oduzela život - napisao je on, govoreći o problemima sa svojom porodicom u vezi sa odlaskom iz kraljevske porodice njegove i sadašnje supruge Megan Markl.

Megan Markl, princ Hari
foto: Printscreen/Netfliks

- Očigledno, više nije mogla da izdrži. Nemilosrdno zlostavljanje od strane štampe, godinu za godinom, konačno ju je slomilo. Osećao sam se tako grozno zbog njene porodice. Setio sam se kako su svi patili zbog njenog smrtnog greha što je izašla sa mnom - navodi se u memoraima.

Flekov bivši publicista je naknadno ocenio da je !apsolutno odvratno da princ Hari otkriva takve privatne detalje o Karolinom Flek“ u knjizi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:21

PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track