BRAK OČAJNE DOMAĆICE JE BIO BAŠ MIZERAN: Glumica tačno znala kada je zatrudnela i to zbog OVOG sramotnog i ponižavajućeg detalja
Foto: Profimedia

baš očajan

BRAK OČAJNE DOMAĆICE JE BIO BAŠ MIZERAN: Glumica tačno znala kada je zatrudnela i to zbog OVOG sramotnog i ponižavajućeg detalja

Pop kultura -

Slavna glumica Teri Hačer najpoznatija je po ulozi Suzan u seriji "Očajne domaćice".

Od tada njen privatni život takođe interesuje javnost a ona je više puta pričala o detinjstvu, ljubavnom životu i mnogim drugim temama.

Teri Hačer
foto: Profimedia

Hačerova se udavala dva puta.

Prvi put se udala za Markusa Litholda. Međutim, već naredne godine su se rastali, te se o ovoj njenoj ljubavi malo toga zna.

Ponovo je odlučila da se uda 1994. godine, i to za glumca Džona Tenija.

Džon Teni, Teri Hačer
foto: Lisa Rose / Zuma Press / Profimedia

Oni su se upoznali putem dejta "na slepo". Teri je sa Džonom dobila ćerkicu Emerson, 1997. godine, ali ovaj brak bio je daleko od savršenog. Glumica je o tome nekoliko puta javno govorila.

"Znam tačno dan kada je Emerson začeta jer smo Džon i ja te godine samo jednom imali seksualni odnos. On je odbijao da spava sa mnom, čak i na našem medenom mesecu, tako da je taj odnos od početka više bio prijateljstvo nego ljubav", prenosi američki Vanity Fair.

Glumica je inicirala razvod, kako kaže, zbog dobrobiti svoje ćerke.

"Znala sam da prvo moram da budem zadovoljna žena kako bih mogla biti dobra majka i to je presudilo", rekla je ona jednom prilikom.

Džon Teni, Teri Hačer
foto: Lisa Rose / Zuma Press / Profimedia

Međutim, desilo se nešto što nije očekivala i što je Teri posebno pogodilo. Naime, prilikom brakorazvodne parnice sud je podelio imovinu na pola, iako je ona imala više od njega.

"Njemu, koji nikada nije bio tu, nikada nije ništa uradio za nas, otišlo je pola mojih teško zarađenih para i to nije fer", rekla je glumica.

Sa Tenijem je bila u braku do 2003. godine.

(Kurir.rs/Nova)

Bonus video:

02:40

RADILI SMO U PODRUMU U PANČEVU, ATMOSFERA JE BILA JEZIVA! Glumica o svojoj ulozi u kultnom filmu Maratonci trče počasni krug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track