BIVŠA SRPSKA SNAJKA NIKAD VATRENIJA: Zapalila SVET u crvenoj haljini, a nije prestala da ljubi svog voljenog FRANCUZA! (FOTO)
Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

PRELEPA JE

BIVŠA SRPSKA SNAJKA NIKAD VATRENIJA: Zapalila SVET u crvenoj haljini, a nije prestala da ljubi svog voljenog FRANCUZA! (FOTO)

Pop kultura -

Brazilska lepotica Adriana Lima, nekadašnja supruga proslavljenog košarkaša Marka Jarića i bivša najlepša srpska snajka u 41. godini izgleda poput prave dvadesetgodišnjakinje. Nedavno se pojavila na premijeri filma "Air" koji ćemo u biskopima moći da ugledamo u aprilu 2023. godine.

Adriana Lima
foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Ona se u Los Anđelesu pojavila u vatrenom izdanju, zajedno sa partnerom, inače francuskim producentom Andreom Lemerom, a sa kojim je nedavno dobila sina Cijana. Nakon porođaja, poput svake žene u drugom stanju, nabacila je koji kilogram viška, na čemu su joj fanovi zamerali. Međutim, Adriana jedsnostavno nije jednostavno želela da ubrza proces mrašvljenja, već je pustila da sve ide prirodno i svojim tokom.

Sada, u dugačkoj crvenoj haljini poznate modne kuće "Dolče&Gabana" čija cena iznosi oko 2.500 evra, Adriana je ponosno pokazala svoje obline. Za premijeru pomenutog filma, u potpunosti se odlučila za vatreno crvena boju. Osim crvene haljine, jedna od najlepših žena na sebi imala je štiklice, tašnicu, karmin, pa čak i nokte u istoj boji.

Adriana Lima
foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Takođe, na crvenom tepihu, Adriana se nije libila da pred kamerom podeli slasne poljupce sa svojom jačom polovinom, a što je vešto oko paparaca zabeležilo. I to ne jednom, nego više puta, dok osmeh nije skidala sa lica.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

00:10

ADRIJANA LIMA SLAVI UZ NAŠU MUZIKU: Hit Lepe Brene iznenadio je sve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track