DA LI PREPOZNAJETE DEVOJČICU SA SLIKE? Danas je planetarna zvezda, a iza sebe ima teško detinjstvo i BORI SE SA OVOM BOLEŠĆU
Foto: Printscreen YouTube

preslatka je

DA LI PREPOZNAJETE DEVOJČICU SA SLIKE? Danas je planetarna zvezda, a iza sebe ima teško detinjstvo i BORI SE SA OVOM BOLEŠĆU

Pop kultura -

Selena Gomez planetarnu polpularnost stekla je kao zvezda Diznijevih filmova. Slavna pevačica i glumica, odnedavno je i najpraćenija žena na društvenim mrežama, nakon svađe sa ženom bivšeg dečka Hejli Biber.

Generacije su odrastale uz njene dogodovštine kraj malih ekrana, a nedavno je isplivao snimak sa njene prve audije za Diznijev film.

Selena Gomez
foto: Craig Blankenhorn/Hulu / Hollywood Archive / Profimedia

Ona je u momentu snimanja prvog filma imala sedam godina. Obožavaoci sa oduševljenjem pozdravili ovo otkriće i potvrdili da je oduvek bila umiljata zbog čega je mnogi vole.

Od trnja do zvezda

Međutim, njen put do zvezda je bio trnovit ali je ona ostala optimistična nakon svih muka koje su je zadesile. Majka je rodila kada imala samo 16 godina. U jednom trenutku, sećala se pevačica, morali su da grebu po posudama po kući u potrazi za sitnišem kako bi kupovali osnovne namirnice

- Odrekla se svega zbog mene, radila tri posla istovremeno, izdržavala me, žrtvovala svoj život za mene - potvrdila je Selena više puta.

Bolest

Pevačicu život nije mazio ni nakon što je postala planetarna zvezda. Dijagnostikovan joj je lupus, zbog čega je morala da otkaže sve planirane nastupe i da se podvrgne hemioterapiji.

Kako joj je bila potrebna hitna transplatacija bubrega, 2017. godine joj je donirala njena bliska prijateljica Fransija Raisa.

Selena Gomez
foto: Printscreen

- Fransija mi je svojom žrtvom spasila život. Ona mi je kao sestra, nema tih reči kojima bih joj mogla izraziti zahvalnost - istakla je Gomezova.

Neće moći da ima dece

Nakon što je potvrdila dijagnozu lupusa, Gomez je uspela da razume zašto pati od poremećaja i šta treba da uradi da bi ga lečila. Dakle, uz određene alate koje danas koristi, uspeo je da ima kvalitetniji život.

Selena priznaje da bi volela da ima decu jer bi volela da ima privilegiju da odgaja dete, ali bi to radila koristeći drugu matericu od njene, što je proces koji je danas veoma uznapredovao i normalizovan.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:28

AKO LEČITE DETE NA TIKTOKU, BUDITE SVESNI OVOG Pedijatar Nataša Đuričić: Komplikacije mogu biti opasne po srce i bubrege

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track