SIN POPULARNOG REPERA PAO SA 5. SPRATA NA PLOČNIK: Dete (6) u teškom stanju, lekari se bore za njegov život, a oglasio se i OTAC
Foto: Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia

tuga velika

SIN POPULARNOG REPERA PAO SA 5. SPRATA NA PLOČNIK: Dete (6) u teškom stanju, lekari se bore za njegov život, a oglasio se i OTAC

Pop kultura -

Sin repera Flo Rajde (Flo Ride) (43), Zohar Adams (6), pao je sa prozora na petom spartu stambenog kompleksa u Nju Džerziju.

Trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi sa teškim povredama, kako piše Page Six. Majka dečaka, Aleksis Adams, u ponedeljak je podnela tužbu u kojoj je napisala kako se nesreća dogodila 4. marta.

Flo Rida, Flo Rajda
foto: Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia

Navela je i da je dečak u bolnici i da je pretrpeo prelom karlice, prelom leve metatarzalne kosti, razderotinu jetre trećeg stepena, unutrašnje krvarenje i kolaps pluća.

Tužbu je podnela protiv vlasnika i upravnika kompleksa, kao i protiv građevinske firme, kompanije koja je ugradila prozore i još nekoliko drugih. Aleksis tvrdi kako su prozori na zgradi opasni i je zbog njih njeno dete sa neurološkim poremećajem pao na betonski pločnik pred zgradom.

Inače, njenom sinu dijagnostikovan je hidrocefalus, uzrokovan abnormalnim nakupljanjem tečnosti unutar moždanih šupljina. Dečak je i autističan.

- Kao samohrana majka deteta s posebnim potrebama, ovo što osećam je noćna mora. Srce mi je slomljeno u milion komadića - poručila je Aleksis za News 12 i dodala:

- Shrvana sam, besna i borim se da se pomirim s činjenicom da je moje jedino dete pretrpelo teške povrede zbog namernog nemara našeg stanodavca i drugih koji su bili uključeni u propuštanje preduzimanja potrebnih sigurnosnih mera.

Flo Rida, Flo Rajda
foto: Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia

Majka će od tuženih tražiti plaćanje svih Zoharovih medicinskih troškova kao i plaćanje advokatskih troškova i odštetu. Flo Rajda, čije je pravo ime Tramar Lacel Dilard, se još uvek nije oglasio o situaciji, a kako tvrdi Aleksis, on ne učestvuje u životu sina. Adams i reper Flo Rajda ne dele starateljstvo nad sinom i ona ima puno starateljstvo nad Zoharom.

Ona je takođe tvrdila da je popularni reper godinama izbegavao da plati školarinu i zdravstveno osiguranje deteta.

- Samo jednom je video svog sina i to dok je radio test za utvrđivanje očinstva u decembar 2016. godine, ali je bio okrenut leđima. Bili su u istoj prostoriji. Nije hteo ni da ga zagrli Bio je jako hladan - rekla je jednom prilikom za Daily Mail.

Inače, reper se ipak oglasio na svom Instagram storiju.

Flo Rida, Flo Rajda
foto: Printscreen/Instagram

- Divan dan, hvala svima koji su me kontaktirali i izrazili zabrinutost za mog sina, kao i onima koji su se molili za njega. On dobija najbolju medicinsku negu i velikim čudom je preživeo težak pad. Zamoliću vas da nastavite sa moltivama tokom njegovog njegovog opravka, ali bih voleo da sve ovo ipak ostane privatna stvar - napisao je reper uz emotikon ruku sklopljenih za molitvu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:19

MUZIKA ME JE SPASLA OD ULICE I DILOVANJA DROGE! Poznati reper otrkio na šta je ponosan, a šta je MRAČNA STRANA njegove karijere

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track