ŠOK! GEJ POLJUBAC U NOVIM MUNJAMA, A UMALO I NA CRVENOM TEPIHU: Glumci se odvažili na neobičan potez koji je zaintirigirao sve
Foto: Aleksandar Letić

ne propustite

ŠOK! GEJ POLJUBAC U NOVIM MUNJAMA, A UMALO I NA CRVENOM TEPIHU: Glumci se odvažili na neobičan potez koji je zaintirigirao sve

Kultura -

Premijera dugoočekivanog filma "Munje opet" Raše Andrića održana je u sredu u Beogradu, a sinoć u Novom Sadu. Protagonisti ovog ostvarenje stigli su na prvu projekciju autobusom, baš kao i njihovi junaci na velikom platnu.

Sergej Trifunović, koji glumi Popa, došao je sa svojim ocem Tomislavom, Boris Milivojević, koji tumači lik Mareta, izašao je odmah za njim, a onda su i simulirali poljubac, koji su kamere zabeležile.

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

- Super je film, za našu kinematografiju je to izuzetan uspeh. Isti su likovi, priča se nastavlja, nema samo našeg Glogija i Deda Mraza, a ostalo se nije promenilo - istakao je Boris uoči premijere u Beogradu.

film, Munja, premijera
foto: Damir Dervišagić

Simulacija poljupca na crvenom tepihu privukla je veliku pažnju javnosti, jer se u filmu Pop (Sergej Trifunović) ljubi sa Giletom (Vladimir Kovačević), koji radi prljave poslove za Gojka Sisu (Nikola Đuričko). Postavlja se pitanje da li je ovaj poljubac bilo simboličko koketiranje sa LGBT zajednicom ili je to rezultat dobrog raspoloženja.

Radnja filma prati Popa i Mareta, koji otkrivaju da im je Gojko Sisa davnih dana ukrao audio-traku, da bi danas bit koji se na traci nalazi prosledio ka trep/turbo-folk zvezdi Mili Sili. Odlučuju da pođu u Beč da bi vratili svoju imovinu, ali i na proslavu mature. U autobusu sreću zanimljive likove, koje nisu videli godinama.

film Munje Opet
foto: Aleksandar Letić

Beogradska publika je višeminutnim ovacijama pozdravila reditelja Rašu Andrića, scenaristu Srđu Anđelića, kao i glumačku ekipu. Inače, u filmu igraju i Seka Sablić, Maja Mandžuka, Nikola Đuričko, Milica Vujović, Dragan Maca Marinković, Miona Marković, Vlada Kovačević, Ivana Zečević, Marko Pavlović i Stojša Oljačić, kao i poznati reperi Ivan Ivanović Đus i Smoke Mardeljano.

Svetislav Basara
foto: ATA images

Na velikom platnu publika je imala prilike da vidi i Svetislava Basaru, Miodraga Milinkovića, Milutina Petrovića i Žiku iz grupe Babe, koji su ostvarili efektne epizodne uloge. Mare i Pop banuće kao nepozvani gosti na njihovu žurku.

Nikola Đuričko se uključio iz Amerike - Gojko S. je stigao do Holivuda

Kako jedan od glavnih protagonista filma, Nikola Đuričko, već duže vreme u Americi gradi uspešnu glumačku karijeru, ovoga puta specijalnom video-porukom obratio se oduševljenim fanovima sedme umetnosti i pozdravio ih na sebi svojstven način.

Nikola Đuričko, film Munje Opet
foto: Promo

- Opa, šta je bilo, veverice? Nikada vam neću reći da sam na tajnoj lokaciji u Holivudu. Pustio sam i brkove da ličim na Đurička - rekao je glumac sa osmehom šetajući u Los Anđelesu i izazvao oduševljenje svih prisutnih.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

Ekipa filma Munje na premijeru stigla autobusom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track