GVINET PALTROU PRIŠLA ČOVEKU KOJI JOJ JE ZAMALO UNIŠTIO KARIJERU: Šapnula mu JEDNU REČENICU i svi su U ŠOKU od onog što je rekla
Foto: AP Photo/Rick Bowmer, Pool / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

ISPALA JE DŽEK

GVINET PALTROU PRIŠLA ČOVEKU KOJI JOJ JE ZAMALO UNIŠTIO KARIJERU: Šapnula mu JEDNU REČENICU i svi su U ŠOKU od onog što je rekla

Pop kultura -

Glumica Gvinet Paltrou (50) i penzionisani optičar Teri Sanderson (76), koji ju je tužio da ga je udarila na skijanju 2016, ponovo su se sreli. Dok je Paltrou napuštala sudnicu u Juti pobednički i za 1 dolar bogatija, dotakla je Sandersonovo rame i navodno mu neočekivano šapnula.

- Želim ti svako dobro - poručila je glumica Sandersonu, prema video snimku koji je dobio The Post.

Gvinet Paltrou
foto: AP/SplashNews / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Teri Sanderson tužio je Gvinet Paltrou jer je, kako tvrdi, skijala "potpuno van kontrole", te ga pritom udarila na skijalištu u Deer Valley Resortu u Park Sitiju u Juti. Ispričao je da su povrede dovele do traumatske povrede mozga i tražio je više od 300.000 dolara odštete od Paltrou na građanskom suđenju.

Paltrou je, s druge strane, rekla da nije izazvala nesreću i da ju je Sanderson udario s leđa. Porota je stala na glumičinu stranu. Presudili su da je Sanderson kriv, a Gvinet su dodelili jedan dolar simbolične odštete koju je tražila u protivtužbi.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track