BIOLOŠKU ĆERKU NIJE VIDEO 10 GODINA, USVOJENU UVUKAO U SEKTU: Okrenuo je PROTIV MAJKE, 20 godina ne mogu OČIMA DA SE GLEDAJU
Foto: NR / Backgrid UK / Profimedia

NIKAD JE NE VIĐAMO U JAVNOSTI

BIOLOŠKU ĆERKU NIJE VIDEO 10 GODINA, USVOJENU UVUKAO U SEKTU: Okrenuo je PROTIV MAJKE, 20 godina ne mogu OČIMA DA SE GLEDAJU

Pop kultura -

Suri Kruz, ćerka nekad omiljenog holivudskog para, Toma Kruza i Kejti Holms, često privlači veliku pažnju javnosti, što zbog tužne priče o tome kako ju je otac napustio i zaboravio, što zbog sve veće sličnosti s majkom.

Mnogo manje pažnje dobija njegovo dvoje dece koje je glumac usvojio s bivšom suprugom, Nikol Kidman, Konor i Isabela, a čini se da i njih dvoje preferiraju da ostanu podalje od očiju radoznale javnosti, pa ni njihove fotografije nemamo često priliku da vidimo.

Isabela kruz, Maks Parker
foto: JAI1LN1 / Backgrid UK / Profimedia

Isabela ima otvoren profil na Instagramu, ali svoje fotografije objavljuje izuzetno retko, dok njenog brata ne viđamo nikada. Puno se o njima pisalo u kontekstu sajentologije, te su strani mediji prenosili da je Tom, koji je predani sledbenik ove religije, u ozloglašeni kult uvukao i njih i da je uspeo da ih okrene protiv majke.

U kakvim su odnosima Nikol i Tom puno govore i navodi da je Tom preskočio dodelu Oskara jer je ona bila tamo, a bivši par godinama nije viđen na istim događajima.

Nikol Kidman, Tom Kruz
foto: Profimedia

Njihova usvojena deca su se navodno upravo zbog sajentologije i očevog uticaja udaljili od Nikol, a navodno Isabela s majkom 20 godina nije razgovarala.

O odnosu Toma i Isabele s Nikol pisala je i glumica Lija Remini, koja je takođe napustila sajentologiju. Ona je u svojoj knjizi "Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology" opisala kako se na venčanju Toma Kruza i Kejti Holms vozila s njegovom usvojenom decom i kad ih je pitala da li viđaju majku nakon razvoda od oca, Isabela je navodno odgovorila: "Ne ako imam izbora. Naša majka je j*beno supresivna osoba".

Njihov odnos se navodno popravio u poslednjih godinu dana, te je Isabela majci lajkovala fotografije na Instagramu, a sad je pažnju privukla objavivši svoju noviju fotografiju na Instagram storiju.

Poslednji put je to učinila pre godinu dana, a na novoj fotki se vidi da je promenila imidž, te da sad nosi kraću kosu i šiške.

Naslednica nekad popularnog para je inače dizajnerka i umetnica, te na profilu često reklamira svoj onlajn šop gde prodaje svoje ilustracije, ali i različite predmete sa svojim printovima poput torbi, majica, maski za telefon i sličnog.

Isabela je udata i živi sa suprugom, IT savetnikom Maksom Parkerom u skromnoj kući s tri spavaće sobe u južnom Londonu, a par se venčao 2015. Ni Nikol ni Tom nisu prisustvovali venčanju.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

03:11

SEKTE HARAJU SVETOM! Pastuović: Svaka je sekta satanistička samo nazivi drugačiji OVA UMETNICA JE PRIPADNICA MRAČNE ORGANIZACIJE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track