"NEKO KAMENJE ZAUVEK OSTAJE NA SRCU" Glumica nakon RAZVODA od kolege: Jedno NIKAD neće prevazići, a evo u kakvom su odnosu
Foto: Printscreen/Instagram

I DALJE VERUJE U LJUBAV

"NEKO KAMENJE ZAUVEK OSTAJE NA SRCU" Glumica nakon RAZVODA od kolege: Jedno NIKAD neće prevazići, a evo u kakvom su odnosu

Pop kultura -

Jelena Perčin otkrila je u kakvom je trenutno odnosu sa crnogorskim glumcem Momčilom Otaševićem, od kojeg se razvodi.

Glumica Jelena Perčin je poslednjih meseci privukla veliku pažnju javnosti nakon što se saznalo da se razvodi od kolege Momčila Otaševića, s kojim je u braku bila od 2018.

Iako je sama otkrila vest o razvodu, nakon toga se pomalo povukla iz javnosti, pa je neke iznenadilo kad je otkriveno da je jedna od takmičarka u šouu "Zvezde pevaju", gde joj je partner pevač Bojan Jambrošić.

Jelena Perčin
foto: Printskrin

"Sigurno nisam vrhunska pevačica, nemam ni te pretenzije, a ovo sve doživljavam kao šou, ne kao takmičenje u pevanju. Jer za takmičenje nemam kvalifikacije, tako da sam u ‘Zvezde pevaju’ došla s ponešto radosti, treme i znatiželje", rekla je glumica skromno u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

Nije mogla da izbegne ni pitanja o svom privatnom životu, ali priznala je da joj interesovanje javnosti za to nije drago.

"Moram da priznam, smeta mi interesovanje za moj privatni život. Ne volim da se izlažem, ne volim da govorim o svojoj porodici, čak to smatram neukusnim i stoga se trudim da se zaštitim privatnost maksimalno koliko mogu", rekla je.

Momčilo Otašević
foto: Ana Paunković

Na pitanje da li joj je, nakon što se saznalo da se razvodi, pao kamen sa srca odgovorila je: "Nije. Neko kamenje ostaje zauvek".

Otkrila je i da je zbog dece ostala u dobrim odnosima s Momčilom.

"Odnos nam je pristojan. Imamo dvoje zajedničke dece i samo su oni prioritet", kaže ona.

Na pitanje veruje li i dalje u ljubav odgovorila je potvrdno.

"Naravno da verujem u ljubav. Ima beskrajno puno nijansi ljubavi osim one partnerske", zaključila je ona.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

02:10

CRNOGORSKI GLUMAC STAO UZ MILENU RADULOVIĆ: Nisam mogao da naslutim kroz kakvu grozotu je prošla (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track