HARI GA S OSMEHOM POTKOPAVA, A NJEGA ODAJE JEDAN DETALJ: Kralj Čarls je u VELIKOM PROBLEMU, ne može da SAKRIJE BRIGU
Foto: Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

GOVOR TELA

HARI GA S OSMEHOM POTKOPAVA, A NJEGA ODAJE JEDAN DETALJ: Kralj Čarls je u VELIKOM PROBLEMU, ne može da SAKRIJE BRIGU

Pop kultura -

Uprkos zategnutim porodičnim odnosima i činjenici da je davno izgubio status miljenika britanske javnosti, princ Hari se nedavno sa smeškom pojavio u Londonu, gde je svedočio na Visokom sudu povodom svoje tužbe protiv Associated Newspapersa (ANL) zbog nezakonitog prikupljanja informacija.

Ni ovaj put nije štedeo svoju porodicu, te je u svom iskazu ponovio i ono što je tvrdio u svojim memoarima, "Spare", te je rekao da ga je kraljevska porodica prisilila da se drži pravila "nikad se ne žali, nikad ne objašnjavaj" pri odnosu s medijima, iako su on i supruga Megan Markl stalno trpeli napade.

"Nakon smrti majke 1997. godine, kada sam imao 12 godina, morao sam da trpim pritisak medija s kojima sam od tad imao zategnut odnos. Pri tome sam se pridržavao porodičnog pravila od kog se nije smelo odstupati", istakao je princ.

princ Hari
foto: Tayfun Salci/ZUMA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Njegov otac, kralj Čarls, kao i ostatak kraljevske porodice, ne odustaje od pravila da se ne žale i ne objašnjavaju, pa se tako od njih nije mogao čuti nikakav komentar na situaciju s Harijem, a i sad se ponašaju kao da se ništa ne događa i nastavljaju s poslom kao i obično, ali neke stvari ipak ne mogu da sakriju.

Čarls i Kamila se trenutno nalaze u trodnevnoj poseti Nemačkoj, gde ih je dočekala počasna dobrodošlica, a iako su se veselo smeškali i razgovarali s ljudima, stručnjakinja za govor tela, Džudi Džejms je primetila da Čarlsovo ponašanje odaje nestrpljivost i anksioznost.

Kamila Parker Bouls, kralj Čarls
foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Kao i na ranijem pojavljivanju u Londonu, povremeno pokazuje laganu nestrpljivost. Čarls je nekoliko puta potapšao džep na kaputu što redovno radi kad je anksiozan, ima rituale u kojima se dodiruje", ispričala je za britanski The Sun.

"U jednom trenutku sam primetila da je izbacio donju vilicu i otkrio zube, što pokazuje napetost i veliki pritisak", opisala je.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track