HVALA SVIMA KOJI SU MI BRISALI SUZE: Šakira spakovala kofere i ODVELA SINOVE iz Španije! Ostavila PORUKU koja je mnoge RASTUŽILA
Foto: Europa Press / Zuma Press / Profimedia

NOVO POGLAVLJE

HVALA SVIMA KOJI SU MI BRISALI SUZE: Šakira spakovala kofere i ODVELA SINOVE iz Španije! Ostavila PORUKU koja je mnoge RASTUŽILA

Pop kultura -

Šakira i njena dvojica sinova, Saša i Milan, juče su otišli iz Španije. Pevačica je sinoć viđena na aerodromu u Barseloni sa svojom decom, a potom se oglasila na Instagramu, gde se zahvalila Špancima na podršci tokom proteklih godina.

"Smestila sam se u Barseloni kako bih svojoj deci pružila stabilnost, istu onu koju sada tražimo u nekom drugom kutku sveta pored porodice, prijatelja i mora. Danas započinjemo novo poglavlje u potrazi za njihovom srećom. Hvala svima koji su sa mnom surfovali na toliko talasa u Barseloni, gradu u kom sam naučila da je prijateljstvo nedvosmisleno duže od ljubavi. Hvala svima koji su me ohrabrili, brisali moje suze, inspirisali me i podstakli da rastem", kaže.

Šakira
foto: RaúL Terrel / Zuma Press / Profimedia

"Hvala mojoj španskoj publici koja me uvek pokrivala svojom ljubavlju i odanošću. Vidimo se opet i kao što je moj otac toliko puta rekao, vidimo se u krivinama", napisala je Šakira.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

ŠAKIRA POSTAVILA VEŠTICU NA TERASI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track