IZGLEDA DA JE BRED TOTALNO PAO U ZABORAV: Detalji romanse Anđeline Džoli sa slavnim MILIJARDEROM, a evo kako se obogatio (FOTO)
Anđelina Džoli i Dejvid Rotšild, Foto: RMBI/BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NASTAVILA DALJE

IZGLEDA DA JE BRED TOTALNO PAO U ZABORAV: Detalji romanse Anđeline Džoli sa slavnim MILIJARDEROM, a evo kako se obogatio (FOTO)

Pop kultura -

Gde god se Anđelina Džoli pojavi, tu su i paparaci koji je neumorno prate u stopu! Tako je bilo i prošle nedelje kada je dobitnica Oskara uživala na trosatnom ručku u Nobuu u Malibuu s Dejvidom Majerom de Rotšildom, zgodnim najmlađim naslednikom Rotšildovog bankarskog carstva.

Anđelina Džoli, Dejvid Mejer de Rotšild
foto: LAGOSSIPTV/BUZZIPPER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U uskoj crnoj haljini i sa minimalnom šminkom na sebi, slavna glumica je sijala od zadovoljstva dok je sa mlađim Rotšildom izlazila iz otmenog restorana.

Britanski istraživač, aktivista za zaštitu okoline, autor i reditelj čini se kao muškarac koji ima sve kvalitete koje Endži ceni kod muškaraca. Međutim, oženjen je za ukrajinsku glumicu Karinu Dejko, koja je, baš kao i Anđelina, tamnokosa lepotica, a vest o druženju njenog supruga s holivudskom zvezdom nije želela za sada da komentariše.

Anđelina Džoli, Dejvid Mejer de Rotšild
foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izvori tvrde da je ručak u Nobuu bio poslovne prirode te da je njemu prisustvovao mali krug ljudi. No, kao i uvek, Anđelina je majstor u tome da i od običnog ručka napravi pravu senzacionalnu vest.

Anđelina Džoli
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumica mudro ćuti o svom privatnom životu još otkako se 2016. razišla s bivšim suprugom Bredom Pitom. Par i dalje vodi dve pravne bitke - jednu oko starateljstva nad njihovom decom, a drugu oko francuskog dvorca i vinarije Miraval. Iako o ljubavnom životu ne želi javno govoriti, šuškalo se da je nakon razvoda imala vezu ili dve, pa su je tako povezivali sa muzičarem iz popularne grupe "The Weekend".

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Njih dvoje su prvi put viđeni u julu 2021., a iako je "The Weekend" isprva tvrdio da je takođe bila reč o poslovnoj večeri, Anđelina i muzičar ponovo su snimljeni zajedno na jednom privatnom koncertu samo nekoliko nedelja kasnije. Džoli se tada pojavila sa svoje dve kćeri, 18-godišnjom Zaharom i 16-godišnjom Shilohom. Tog istog meseca viđeni su zajedno i na jednoj večeri.

Anđelina Džoli, The Weeknd
foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI, EPA/IAN LANGSDON

Džoli i njena kći Shiloh takođe su u januaru prošle godine viđene na kafi sa zvezdom serije ‘Normalni ljudi‘, Paulom Meskalom u Londonu. Međutim, strani mediji doznali su da između Anđeline i 27-godišnjeg glumca nije bilo nikakve romantične povezanosti. Glumica je jasno dala do znanja da se želi fokusirati na ‘oporavak‘ nakon razvoda od Pita te ne želi ulaziti, barem za sad, u nikakve nove ljubavne odnose.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

"Zadnjih nekoliko godina bile su mi prilično teške. Fokusirana sam na vlastiti oporavak i na moju porodicu. Polako ponovo postajem svoja, kao da se led topi, a krv se vraća u moje telo", rekla je za britanski Vogue 2021. godine.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Takođe je 2017. kupila vilu od vrednosti od 25 miliona dolara u kojoj živi sa sinom Paksom (19), umetnikom u usponu, sa ćerkom Silom i blizancima Vivijen i Knoksom. Njen najstariji sin, 21-godišnji Medoks studira na južnokorejskom univerzitetu Yonsei, a kći Zahara studira u Atlanti. Džoli je otkrila da je tu nekretninu odabrala jer je htela da djeca budu blizu 59-godišnjem Pitu, koji je tada živeo samo pet minuta dalje.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Međutim, ove nedelje objavljeno je da je Pit, koji je sada u vezi s Ines de Ramon, bivšom suprugom zvezde ‘Vampirskih dnevnika‘ Paula Vizlija, prodao svoje imanje u Los Felizu za 39 miliona dolara.

Džoli i Pit inače vode pravnu bitku oko starateljstva nad njihovom decom otkako je Anđelina podnela zahtev za razvod u septembru 2016. Pit ima napete odnose s nekom od njihove dece, nakon incidenta koji se dogodio u privatnom avionu a koji je podstaknuo razvod slavnog para.

Bred Pit, Anđelina Džoli
foto: Shutterstock, Profimedia

Naime, u avgustu 2022. Anđelina je FBI-ju prijavila incident koji se dogodio u privatnom avionu, u kojem je navodno Bred nasrnuo "fizički i verbalno napao" nju i njihovu decu. FBI je tada odbio da podigne optužnicu proziv Breda.

"Reč je o otuđenju roditelja, a to je jako tužno", naveo je jedan izvor u vezi njihove borbe oko starateljstva.

Godine 2021. Džoli je pobedila kada je uložila žalbu da se sudija Džon Uderkirk bude udaljen sa slučaja, nakon što je tvrdila da on i Pit dele poslovne interese.

"Vratili su se na početak. Bred je ljut, ali, iskreno, nije ni bilo nekog pomaka u poslednje vreme dok advokati rade svoje. Anđelina je bila tiha skoro šest meseci, pa se trenutno čini da su se stvari među njima smirile", rekao je izvor, a nekadašnji par i dalje ne komunicira te čekaju da se njihov ‘pravni rat‘ oko imanja i vinarije Miraval konačno privede kraju. Izvori bliski glumici takođe zaključuju da ‘Endži neće zauvek ostati sama‘.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Bonus video:

05:19

ANĐELINA DŽOLI NIJE SAMO UKLONILA DOJKE ZBOG RIZIKA OD RAKA! Dr Kovčin: Isti gen direktno je povezan s još jednim VAŽNIM ORGANOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track