IZBLAJHANI I PLASTIČNI RAJAN GOSLING NA METI PODSMEHA: U trejleru za novi film liči na OZLOGLAŠENU slavnu damu (VIDEO)
Foto: Mattel/Warner Bros / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

NA LETO STIŽE U BIOSKOPE

IZBLAJHANI I PLASTIČNI RAJAN GOSLING NA METI PODSMEHA: U trejleru za novi film liči na OZLOGLAŠENU slavnu damu (VIDEO)

Pop kultura -

Objavljen je novi trejler za film "Barbi" rediteljke Grete Gervig. Osim Margo Robi kao Barbi, u trejleru vidimo Duu Lipu i Isu Rei, kao druge barbike, ali i Rajana Goslinga kao Kena. Film bi trebao da stigne u bioskope 21. jula.

Upoređuju ga s Elen Dedženeres

Osim zapleta koji prikazuje Barbin svet, pažnju gledalaca posebno je privukao izgled Rajana Goslinga. Rajan, koji igra Kena, ima plavu kosu, zbog čega su ga mnogi korisnici Tvitera uporedili sa slavnom televizijskom voditeljkom Elen Dedženeres.

"Rajan Gosling izgleda kao Elen. Ne mogu da dišem, stvarno tako izgleda. Povratiću", "Je li to Elen?", "Hoćete li me svi napasti ako kažem da Rajan izgleda kao Elen u novom trejleru?", samo su neke od objava na Tviteru, a sličnih komentara je bilo i ispod trailera.

Gosling pohvalio scenario za "Barbi"

Podsetimo, film se bazira na "ružičastom Barbi svetu", koji uključuje kuću iz snova, kabriolet i ljubavnu priču Barbi i Kena. Radnja će se vrteti oko Barbi, koja je izopštena i poslata u stvarni svet jer se smatra nesavršenom.

"Zbog toga što nije dovoljno savršena, lutka biva izbačena iz Barbilenda, pa kreće na avanturu po stvarnom svetu. Igrani film je zasnovan na temelju popularne linije Barbi igračaka", stoji na zvaničnoj stranici.

Ovo je prvi igrani film o Barbi koji će se pojaviti na velikom platnu. Rajan Gosling pohvalio je scenario. "Najbolji scenario koji sam pročitao. Izađem u zadnje dvorište i znate li gde sam pronašao Kena? Licem dole u blatu odmah do zgnječenog limuna“, rekao je glumac. Margo Robi najavila je da su spremili nešto potpuno drugačije.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:40

Igračke nekada i sad: Najvažnije je da ne budu rodno obeležene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track