ZBOG NJE OSTAVIO TRUDNU ŽENU: Glumac koga SRBI OBOŽAVAJU uništio i koleginicu, sad mu ni ona NE VALJA, zbog njega PALA U DEPRESIJU
Foto: Spma / Seskimphoto / Seskimphoto / Profimedia

KARMA ILI SUDBINA

ZBOG NJE OSTAVIO TRUDNU ŽENU: Glumac koga SRBI OBOŽAVAJU uništio i koleginicu, sad mu ni ona NE VALJA, zbog njega PALA U DEPRESIJU

Pop kultura -

Halit Ergenč, koji se proslavio ulogom Sulejmana Veličanstvenog u istoimenoj seriji, uskoro će napuniti 53. godine.

Slavnog Turčina je upoznala i srpska publika, a krajem 2021. godine je imao razloga za slavlje. Naime, on i njegova 12 godina mlađa supruga Berguzar Korel su dobili treće dete, ćerku kojoj su dali ime Lejla.

Par od ranije ima sina Alija, koji je rođen 2010. i sina Hana, kog su dobili 2020. Upoznali su se na setu popularne turske serije "Hiljadu i jedna noć" i venčali su se 2009.

Halit Ergenč
foto: Marilla Sicilia / Zuma Press / Profimedia

Javnost je sa interesovanjem pratila njihovu burnu ljubavnu priču. Naime, u trenutku kada su se zaljubili na snimanju serije, Halit je bio u braku sa 14 godina mlađom glumicom Gizem Sojsaldi.

Osećali su veliku privlačnost, koju nisu mogli da prevaziđu, pogotovo kada su 2008. zbog posla morali da otputuju u Pariz. Berguzar je uskoro ostavila svog dečka, a Halit je zatražio razvod od Gizem, koja je tada bila trudna, pa je odlučila da abortira.

Berguzar Korel
foto: Profimedia

Glumac je dao bivšoj supruzi novčanu naknadu od 250.000 lira tokom brakorazvodne parnice kako bi što pre sve okončali. Ipak, ni s novom suprugom nije bilo baš tako bajno jer se brzo nakon njihovog venčanja 2009. šuškalo da imaju problema.

Glavni krivac je ispala Merjem Uzerli, koja je glumila s Halitom u seriji "Sulejman Veličanstveni". Turski mediji su pisali da Berguzar izluđuju intimne scene između njih i da se zato razvode.

Halit Ergenč
foto: Profimedia

"Pisalo se da sam kriva za raspad Halitovog braka, pa onda da između mene i Nur, koja tumači lik sultanove prve supruge Mahidevran, ima loših vibracija na setu, da se ne volimo i ne poštujemo. Takođe da sam lezbijka, ali i da tražim dečka među kolegama glumcima, ali sve to nije istina", otkrila je svojevremeno Uzerli.

Svaka šetnja ulicom joj je uzrokovala stres jer su joj ljudi govorili ružne stvari i nazivali je zlom. To se jako odrazilo na njeno zdravlje i počela je da dobija kilograme.

Uskoro su se glasine o razvodu između Halita i Berguzar pokazale netačnim. O krizi u njihovom braku su turski mediji pisali i prošle godine.

Glumca su povezivali s koleginicom Tubom Bujukustun.

"Trenutno su u pregovorima za zajednički projekat, a nakon kastinga su jedno veče ostali na večeri koja je rezultirala romansom. Halit već odavno nije srećan u braku tako da su dva pića bila dovoljna da se prepusti drugoj ženi. Tuba i on su se nakon toga videli još nekoliko puta, ali uvek bi izjavili da je razlog njihovog susreta projekat na kom će potencijalno raditi. Ona ga je zavela već tokom prvog snimanja, a on se nije ni potrudio da ne posustane", rekao je neimenovani izvor za turske medije.

Berguzar i Halit nisu komentarisali ovo kao ni ranije glasine, a poznati su po tome da se trude da zadrže svoju privatnost daleko od očiju javnosti.

Inače, Korel je svojevremeno progovorila o ružnim komentarima na račun svog izgleda i viška kilograma koje je dobila u trudnoći.

"Moje telo biće onakvo kakvog želim da ga vidim, tako ću biti srećna", poručila je.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:45

MUŽ JOJ JE UMRO PRE 24 GODINE, A ONA I DANAS NOSI CRNINU! Ljubavna priča Vesne da Vinče KIDA DUŠU: Želela sam da UMREM ZA NJIM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track