STIGLI REZULTATI BIOPSIJE HJUA DŽEKMANA: Glumac sve ZABRINUO s flasterom na licu, a sad je poznato da li mu se vratio RAK KOŽE
Foto: Printscreen Instagram

VEĆ SE BORIO S TOM BOLEŠĆU

STIGLI REZULTATI BIOPSIJE HJUA DŽEKMANA: Glumac sve ZABRINUO s flasterom na licu, a sad je poznato da li mu se vratio RAK KOŽE

Pop kultura -

Slavni glumac Hju Džekman je na društvenim mrežama objavio da su mu stigli negativni rezultati biopsije nakon sumnje na ponovni rak kože.

"Biopsija je negativna! Hvala svima za ljubav koju mi šaljete. Osećam je", objavio je glumac, a prenosi BBC.

Džekman, zvezda "Wolverinea", ove nedelje je otkrio da su mu nakon nedavnog lekarskog pregleda urađene dve biopsije tkiva. Naime, njegov lekar je primetio nove promene na koži i posumnjao na bazocelularni karcinom kože.

Hju Džekman
foto: Printscreen Instagram

Prvi put rak kože Džekmanu je dijagnostikovan 2013, kada ga je šminkerka na setu "X Mena" upozorila na neobičnu tvorevinu na nosu, a supruga nagovorila na odlazak lekaru. Od tada su mu ga lekari uklonili šest puta. Glumac je ponovio poruku o važnosti zaštite od sunca. "Ne zaboravite da nanesete kremu za sunčanje s visokim SPF faktorom bez obzira na godišnje doba", upozorio je.

U Australiji je evidentiran najveći broj obolelih od raka kože. Godišnje se u ovoj zemlji dijagnostikuje više od 11.500 slučajeva melanoma, a procenjuje se da ih se 434.000 leči od ostalih tipova raka kože.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:35

ZBOG SOLARIJUMA DOBILA MELANOM U 28. GODINI ŽIVOTA: Bolest napredovala do 4 faze, lekai morali da joj ODSTRANE brojne ORGANE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track