MISTERIOZNI NESTANAK PRINCEZE KOJU NIKO NIJE VIDEO OD 2019. GODINE: Izgubio joj se SVAKI TRAG, a njenog muža NIKO ne sme da pita
Foto: ABDELHAK SENNA / AFP / Profimedia

NIKO NE ZNA ŠTA JE S NJOM

MISTERIOZNI NESTANAK PRINCEZE KOJU NIKO NIJE VIDEO OD 2019. GODINE: Izgubio joj se SVAKI TRAG, a njenog muža NIKO ne sme da pita

Pop kultura -

Supruga marokanskog kralja Mohameda, princeza Lala Salma, od 2017. godine nije učestvovala ni u jednoj zvaničnoj dužnosti i pune dve godine niko nije znao gde je, zbog čega su se pojavila razna nagađanja o njenom nestanku.

Kraljevska porodica je tabu tema u marokanskim medijima, pa se tamošnji novinari nisu nikada usuđivali da pitaju gde je princeza i zašto je nestala iz javnosti.

Lala Salma
foto: PASCAL LE SECRETAIN / AFP / Profimedia

Časopis "Hola" je 2018. pisao kako se razvela od supruga, ali palata to nikada nije potvrdila niti demantovala.

Nagađalo se i kako je pobegla u Ameriku ili na grčko ostrvo Keu s mlađom ćerkom, princezom Lalom Kadijom, a kružile su i glasine da živi u Rabatu. Ništa od toga nikada nije potvrđeno.

Lala Salma
foto: JOEL SAGET / AFP / Profimedia

Pričalo se i da je umrla, ali to se pokazalo neistinitim kada je iznenadila zvaničnom posetom onkološkom centru Beni Melal 2019. godine, baš kada su svetski mediji počeli uveliko da se interesuju oko njenog nestanka. Od tada joj se ponovo gubi svaki trag, zbog čega je stekla i nadimak "princeza duhova".

Inače, princeza Lala Salma upoznala je marokanskog kralja na jednoj zabavi 1999. godine, a venčali su se 2001. Venčanje su proslavili javnim raskošnim ceremonijama, čime su prekršili tajnost kraljevskog venčanja koje se do tada poštovalo kao deo marokanske tradicije.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track