TEKLA MI JE KRV IZ UŠIJU, OKO MI JE SKORO ISPALO: Stravična ispovest glumca koji je doživeo BIZARNU NESREĆU dok je čistio sneg
Foto: David McGlynn / SplashNews.com / Splash / Profimedia

POTRESNO

TEKLA MI JE KRV IZ UŠIJU, OKO MI JE SKORO ISPALO: Stravična ispovest glumca koji je doživeo BIZARNU NESREĆU dok je čistio sneg

Pop kultura -

Glumac Džeremi Rener ispričao je nove detalje teške nesreće u kojoj je zadobio teške telesne povrede opasne po život. Naime, početkom januara Renera je pregazila grtalica i zamalo ga usmrtila, slomivši mu više od 30 kostiju.

Rener je u ekskluzivnom intervjuu za ABC rekao da se seća svega i da je kroz sve bio budan.

Renerovi prijatelji i meštani takođe su gostovali u prilogu, a komšija Rič Kovač rekao je da je glumcu "tekla krv iz ušiju".

Džeremi Rener
foto: Printscreen YouTube

"Njegovo oko izgledalo je kao da mu je izbijeno", rekao je Kovač, a njegovu priču potvrdio je i sam Rener.

"Verujem da sam mogao da vidim svoje oko drugim okom", otkrio je glumac.

Nakon što je hitno prebačen u bolnicu lekari su uspeli da spasu Renerovu očnu duplju pomoću metalnih ploča i vijaka.

Rener je priznao da je u početku mislio da će ostatak života provesti kao "biljka", ali sada ponovo ima vid na oba oka i neverovatno je napredovao u oporavku.

Nakon svega što je prošao Rener je zahvalan što nije bio sam kada se nesreća dogodila. "Da sam bio sam, to bi bila užasna smrt", rekao je. “I sigurno bih umro. Ali nisam bio sam. Bio sam sa svojim nećakom", dodao je.

Podsetimo, Rener je pokušavao da koristi snežnu grtalicu kako bi svom nećaku pomogao da izvuče auto iz dubokog snega u blizini svoje kuće, ali je zaboravio da povuče kočnicu za slučaj opasnosti kada je izašao iz vozila da mu pomogne. Grtalica je tada počela da se kotrlja prema Renerovom nećaku, a kada je glumac potrčao da se vrati unutra i uspostavi kontrolu nad njom, povučen je ispod nje i zgnječen.

Uprkos bolu i povredama koje je pretrpeo, Rener je rekao da ne žali što je pokušao da zaustavi ralicu. "Uradio bih to opet", rekao je. "Išlo je tačno na mog nećaka. Ponovo bih to uradio."

(Kurir.rs/ Index.hr)

Bonus video:

00:30

Sneg okovao Goliju, putari pokušavaju da probiju putni pravac ka Novom Pazaru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track