OVDE SE VIŠE NE ZNA KO JE S KIM: Nakon Šakire, Pike PREVARIO I LJUBAVNICU, a ona mu vratila MILO ZA DRAGO sa slavnim fudbalerom?!
Foto: Europa Press / ContactoPhoto / Profimedia

KRUŽE GLASINE

OVDE SE VIŠE NE ZNA KO JE S KIM: Nakon Šakire, Pike PREVARIO I LJUBAVNICU, a ona mu vratila MILO ZA DRAGO sa slavnim fudbalerom?!

Pop kultura -

Bivši fudbaler Barselone, Žerar Pike, digao je pravu medijsku oluju nakon što je Šakiru prevario sa studentkinjom Klarom Čijom Marti. Sada španski tabloidi pišu da ga je njegova mlađana devojka prevarila s jednim od njegovih bliskih prijatelja, javlja One Football.

Reč je o bivšem menadžeru Barselone, Pepu Gvardioli. On i Pike bili su jako bliski, te su ostali u kontaktu i nakon što je Gvardiola napustio španski klub.

Navodno je Gvardiola razvio blizak odnos s Klarom Čijom Marti jer ona ide u istu školu kao i njegova deca.

Klara Čija Marti, Žerar Pike
foto: Europa Press / Zuma Press / Profimedia

Takođe, pojavile su se glasine da je Pike takođe u vezi s mladom advokaticom po imenu Hulija Puig, a tabloidi željno dalje iščekuju šta će se dogoditi s Gvardiolinim brakom nakon ovih natpisa.

Pep Gvardiola
foto: John Bradley / imago sportfotodienst / Profimedia

Šakirini obožavatelji se naslađuju

On i supruga Kristina Sijera zajedno su već 27 godina, a upoznali su se kad su bili tinejdžeri. Svoju ljubavnu bajku krunisali su venčanjem 2014. godine, te zajedno imaju troje dece, Mariju, Marijusa i Valentinu.

Šakira
foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Zasad sve ostaje samo na glasinama, dok Pike i Klara iskazuju duboku ljubav putem društvenih mreža, a Gvardiola mudro šuti.

Korisnici društvenih mreža odmah su reagovali na navodno neverstvo Klare i Gvardiola. Većina njih nagađa da je studentkinja prevarila Pikea kako bi mu vratila milo za drago zbog njegove afere s mladom advokaticom.

Šakirini obožavatelji se pak naslađuju i komentarišu da je to karma jer je on tako nešto i zaslužio.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

ŠAKIRA POSTAVILA VEŠTICU NA TERASI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track