U FILMU JE BILA TOMINA SUPRUGA GOCA, A NJEGA LJUBI IZA KAMERA: Ovaj ZGODNI GLUMAC je osvojio njeno srce, a evo kako su se upoznali
Sanja Marković, Foto: PROMO/Aleksandar Kujučev

PROSLAVILA SE ULOGOM U "tomi"

U FILMU JE BILA TOMINA SUPRUGA GOCA, A NJEGA LJUBI IZA KAMERA: Ovaj ZGODNI GLUMAC je osvojio njeno srce, a evo kako su se upoznali

Pop kultura -

Sanju Marković smo svi zapamtili po ulozi u filmu o čuvenom pevaču Tomi Zdravkoviću, u kojem je glumila Gocu, njegovu poslednju suprugu, koja je bila uz njega sve do njegove smrti.

Ova uloga je mladoj Sanji bila veliki izazov u karijeri, ali se trud isplatio i nakon premijere filma je dobijala samo pohvale.

Ova uloga joj je svakako bila odskočna daska u filmskoj karijeri, a velika podrška tokom celog rada pružao joj je njen dugogodišnji izabranik, glumac Danilo Lončarević.

Prošle godine, mediji su preneli da se mlada glumica verila, a sa svojim izabranikom je u vezi već osam godina.

Interesantno je da su oboje diplomirali u klasi profesora Srđana Karanovića, pa se slobodno može reći da osim što uživaju u ljubavi, dele i zajednička interesovanja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:59

SERIJA TOMA BIĆE VELIKO IZNENAĐENJE! Bjela napravio potpuno drugu priču koja nema veze sa filmom NOVI GLAVNI LIK JE TAJKUN?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track