MLADA DOŽIVELA KOLAPS NA VENČANJU! Umesto mladoženju, prve bračne noći GRLILA WC ŠOLJU: "Samo mi se SMRAČILO" (VIDEO)
Foto: TikTok/mjgalloway1001

UVOŠTILA SE

MLADA DOŽIVELA KOLAPS NA VENČANJU! Umesto mladoženju, prve bračne noći GRLILA WC ŠOLJU: "Samo mi se SMRAČILO" (VIDEO)

Žena -

Amerikanka Makenzi Grimsli udala se nedavno za muškarca svojih snova, Brejdena, ali njihov svečani dan nije se završio romantičnom prvom bračnom noći. Naprotiv.

Umesto dragog, Makenzi je noć provela grleći WC šolju jer se "olešila" od alkohola, toliko da joj se u jednom trenutku zamračilo, otkrila je u snimku koji je postso viralan na TikToku s više od 10 miliona pregleda.

Kako joj se to dogodilo Makenzi ni sama nije sigurna jer je, kako je to tvrdila u sledećem snimku, ceo dan jela i često unosila vodu i kolu.

@mjgalloway1001

okay im being real honest with yall rn dont judge me ??? it happened so fast im still confused honestly

♬ thank you sm for using my sound - Pre-split audios

"Iskreno? Još uvek sam zbunjena. Doručkovala sam, ručala, večerala, trpala u sebe grickalice... Kako sam sišla s oltara, tako sam dohvatila i pileća krilca.

U svakom slučaju, nisam pila na prazan želudac. Čak sam i pazila s kratkim pićima, uvek sam između sledećeg pila vodu ili Koka kolu. Doduše, sećam se da sam popila jednu čistu tekilu, ali i pet do šest mešanih kratkih pića.

Nažalost, sve je bilo u redu negde do 21.30. Tada mi se smračilo i od tog trenutka se gotovo više ničega ne sećam. Dobra je stvar što je svedbena zabava ionako trajala samo do 22 sata.

Uglavnom, otrčala sam u svoju sobu, a od tada pamtim samo da se neko uplašio da sam se otrovala alkoholom", ispričala je, između ostalog, Meknzi, koja je nedavno diplomirala na Univerzitetu Clemson (Južna Karolina).

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:01

Mlada Magdalena jedina dama za volanom teretnjaka, svi su gledali samo u nju: Spekatakularna praznična kolona prodefilovala kroz Čačak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track