VAŽILI ZA NAJLEPŠI BRITANSKI PAR: Uoči NJEGOVE SMRTI, uspeli da se konačno pomire, a onda je primila vest koja ju je SLOMILA
Foto: Tom Whitby / PA Images / Profimedia

tuga

VAŽILI ZA NAJLEPŠI BRITANSKI PAR: Uoči NJEGOVE SMRTI, uspeli da se konačno pomire, a onda je primila vest koja ju je SLOMILA

Pop kultura -

Muzičar Pol Katermol iznenada je juče preminuo u svojoj 46. godini. Njegova iznenadna smrt je rastužila obožavatelje grupe "S Club 7" čiji je on bio član, a kolege iz benda su ostali slomljenog srca.

Pol Katermol
foto: James Arnold / PA Images / Profimedia

Polova smrt je posebno pogodila Hanu Spirit, koja je sa njim bila u vezi, a važili su za jedan od najslađih britanskih parova, a da njihova priča bude još tužnija, tek su pred njegovu smrt uspeli da izglade sve nesuglasice iz prošlosti.

Hana Spirit
foto: Printscreen Instagram

Da podsetimo, slavni muzičar je pronađen mrtav u svom domu u Dorsetu i smatra se da nije umro pod sumnjivim okolnostima, a bliski izvori navode da je Hana jako teško primila tu vest.

"Hana je neutešna. Ovo je bio veliki šok, ne može da veruje da on više nije među nama. Baš kada su obnovili svoje prijateljstvo, desilo se najgore", navode izvori.

Hana Spirit, Pol Katermol
foto: Tom Whitby / PA Images / Profimedia

Pol i Hana bili su zajedno u periodu između 2001. i 2006. godine, a romansu su u početku držali u tajnosti, a Pol je jednom prilikom otkrio da se u ranim jutarnjim časovima šunjao do Hanine kuće i iskradao iz nje kako bi bio siguran da ga niko nije video.

Hana Spirit
foto: Printscreen/Instagram

Svoju romansu su obnovili 2015. godine, ali ljubav nije dugo potrajala, te se Hana vratila Adamu Tomasu, ličnom treneru, sa kojim je prethodno raskinula vezu.

Pre nego što je umro, Pol i Hana su obnovili svoje prijateljstvo uoči turneje na koju su uskoro trebali da krenu sa bendom.

Izvori navode da su se Pol i Hana sreli u januaru kako bi rešili probleme iz prošlosti. Tada su izgladili svoje nesuglasice i bili su boljim odnosima nego ikada pre.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:55

Novi obrt u seriji Prsten sudbine: Sećanja su nestala, ali emocije su tu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track