ŽENE SU LUDELE ZBOG NJEGOVE MUŽEVNE LEPOTE, A SADA SE POTPUNO UNAKAZIO: Evo kako je od holivudskog ZAVODNIKA stekao imidž KLOŠARA
Foto: Profimedia

sunovrat holivudskog miljenika

ŽENE SU LUDELE ZBOG NJEGOVE MUŽEVNE LEPOTE, A SADA SE POTPUNO UNAKAZIO: Evo kako je od holivudskog ZAVODNIKA stekao imidž KLOŠARA

Pop kultura -

Za slavnim glumcem Mikijem Rurkom, žene su nekada ludele zbog njegove zanosne lepote, međutim danas kada bi ga videle ne bi nikada pogodile da je i dalje u pitanju isti onaj zgodni muškarac koji im je oduzimao dah.

Miki Rurk
foto: Profimedia

Sve je krenulo nizbrdo kada je glumac uz uspešnu holivudsku karijeru, poželeo da se ostvari i na sportskom planu pa je počeo profesionalno da se bavi boksom. Karijera u ovom agresivnom sportu mu je donela niz povreda poput slomljenih rebara, nosa, obraza, rascepljenog jezika kao i gubitak kratkoročnog pamćenja.

Miki Rurk
foto: Profimedia

Jasno je da su povrede uticale i na njegov izgled, a kada je poželeo da se vrati glumi, bilo mu je teže nego što je očekivao. Svoj stari atraktivni izgled je pokušao da povrati rekonstrukcijom lica i ubrizgavanjem botoksa, ali to ne samo da mu nije pomoglo već mu je prilično i nagrdilo izgled.

Miki Rurk
foto: Profimedia

Svoje operacije nikada nije skrivao i o njima je otvoreno govorio, ali su se stvari ubrzo otele kontroli i postao je zavisnik od plastičnih operacija.

"Nos mi je bio dva puta slomljen. Imao sam pet operacija nosa. Morali su mi uzeti hrskavicu s uha da bi mi obnovili nos i još nekoliko operacija jer ožiljak nije zacelio kako treba", rekao je jednom Rurk.

Miki Rurk

"Uglavnom sam uvek tražio da mi vrate lice na svoje mesto. Međutim, odabrao sam pogrešnog hirurga i navukao sam se", priznao je glumac jednom prilikom.

Osim zavisnosti od plastičnih operacija, dugo vremena se borio i sa alkoholizmom i narkoticima. Navodno, uz pomoć psihoterapije, uspeo je da se izbori sa svojim demonima.

Miki Rurk
foto: Profimedia

Zavidnu filmsku karijeru nikada nije uspeo da povrati, a danas se u medijima pojavljuje isključivo zbog svog izobličenog izgleda. Nedavno je snimljen na ulicama Beverli Hilsa, a iako se osmehivao paparacima, 70-godišnji glumac odaje zaista tužnu sliku nekadašnjeg lepotana.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

00:13

MILICA SE UDALA ZA MILIJARDERA KAZAHSTANCA A SVI JE PROZIVAJU DA JE PLASTIČNA: Bila sam mis Južne Srbije i pre svih operacija!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track