NAJBIZARNIJI HOLIVUDSKI PAR SE POMIRIO U TAJNOSTI: Nakon čudnih izjava, ponovo su zajedno, evo gde su uslikani i ŠTA su radili
Foto: TPG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

ekscentričan par ponovo zajedno

NAJBIZARNIJI HOLIVUDSKI PAR SE POMIRIO U TAJNOSTI: Nakon čudnih izjava, ponovo su zajedno, evo gde su uslikani i ŠTA su radili

Pop kultura -

Nakon što je ceo svet bio uveren u to da je njihova ljubav propala, najčudniji par današnjice se izgleda pomirio.

Glumica Megan Foks i muzičar Mašin Gan Keli rešili su sve svoje probleme, a paparaci su ih uslikali na odmoru na Havajima. Zajedno su šetali plažama, držali se za ruke, a u jednom trenutku muzičar je na leđima nosio svoju verenicu.

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izvor blizak njima je nedavno izjavio da je sa parom sve ponovo u redu. "Zvanično su opet zajedno nakon što su prebrodili težak period u svojoj vezi. Poslednjih nekoliko meseci je bilo teško oboma, ali otišli su na odmor da se malo oporave", navodi izvor i dodaje da su sada u boljim odnosima nego ikada pre.

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, nakon što je usledio njihov raskid, nastala je prava drama na društvenim mrežama kada je Megan objavljivala čudne fotografije koje je potom sve i obrisala.

Mašin Gan Keli, Megan Foks
foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Nije bilo uplitanja treće strane u ovaj odnos bilo koje vrste. To uključuje, ali nije ograničeno na... stvarne ljude, DM-ove, AI robote ili demone. Iako vas mrzim lišiti nasumičnih neutemeljenih vesti koje bi mnogo preciznije napisao ChatGPT, morate pustiti ovu priču da umre i ostaviti sve ove nevine ljude na miru sada", poručila je Megan u objavi koja je kasnije nestala.

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, par je započeo romansu početkom 2020. godine, a verili su se u januaru 2022. godine. Od samog početka, privlačili su pažnju medija svojim ekscentričnim ponašanjem. Nakon što je Megan zbog repera ostavila glumca Brajana Ostina Grina, pojavila se u Mašinovom spotu za psemu 'Bloody Valentine' u kojem se moglo videti kako ga veže.

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: Profimedia

Bio je to početak jedne bizarne ljubavne veze u kojoj su navodno Megan i Keli pili jedno drugome krv, dok je muzičar nosio sa sobom njenu krv na jednoj premijeri. Takođe se pričalo i da joj je poklonio verenički prsten sa veštačkim šiljcima kako bi je bolelo u slučaju da proba da ga skine. Šetali su crvenim tepihom vezani jedno za drugo lancem koji je spajao njihove nokte.

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: Printscreen

Megan je čak jednom prilikom ucenjivala svog verenika da je "ili ubije ili da joj napravi dete", a jednom je i izjavila da je njihova veza "vrlo intezivna".

"Naše duše su odabrale suočiti se sa stvarima o sebi koje nismo hteli znati, koje smo pokušali odgurnuti... Sve to trebalo bi ići lagano, ali isto tako jedno s drugim idemo u pakao", rekla je glumica.

Mnogi su primetili koliko se Megan promenila tokom veze sa reperom i posegnula za nizom plastičnih operacija. Zbog toga je i dobila nadimak "plastična lepotica".

(Kurir.rs/ Story.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track