IDEM SA DEČKOM NA INTIMNE ZABAVE I SPAVAM SA DRUGIM MUŠKARCIMA: Hana tvrdi da joj to pomaže da ojača vezu, a EMOCIJE su isključene
Foto: Instagram/eviejonesplusfriends

neverovatni su

IDEM SA DEČKOM NA INTIMNE ZABAVE I SPAVAM SA DRUGIM MUŠKARCIMA: Hana tvrdi da joj to pomaže da ojača vezu, a EMOCIJE su isključene

Žena -

Zvezde društvenih mreža, Hana i Džejms Smit, kažu da imaju "nemonogamnu" vezu i objašnjavaju zašto im to pomaže da budu jači par.

Britanski par otkriva kako su veoma pustolovni.

Hana Smit, Džejms Smit
foto: Instagram/itshannahandjames

- U spavaću sobu dovodimo druge i to često činimo i pred kamerom. Vikendom idemo na seks zabave. Ne idemo na sastanke ili tako nešto, niti radimo bilo šta romantično sa bilo kim drugim, tu nema nikakvih osećaja. To je samo više fizičke zabave - objašnjavaju.

Među njima, tvrde, vlada veliko poverenje.

- Činjenica da možete spavati s drugom osobom sa svojim partnerom u sobi pokazuje određen nivo poverenja. Uvek smo bili jaki i nikad nismo imali problema, iako ne kažemo da se ne događaju - dodali su.

Za sebe kažu da nisu posebno ljubomorni i da oduvek vole seks u troje i slične stvari, a sada to mogu da iskuse zajedno.

Seks zabave im pružaju uzbudljivo okruženje.

- Ali prava je zabava kada dođete kući i ostanete sami, još ste 'vrući' i imate još jedan celi trenutak samo za vas dvoje. To stvara toliko začina u vezi pa mislim da je sjajno - dodaje Hana.

Par se upoznao na poslu dok su bili lični treneri, prenosi Daily Star.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track