BAKA U 93. GODINI POSTALA HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Dala najbolji ljubavni savet i otkrila od kakvih muškaraca TREBA BEŽATI
Foto: Tik Tok Printscreen

da li je u pravu?

BAKA U 93. GODINI POSTALA HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Dala najbolji ljubavni savet i otkrila od kakvih muškaraca TREBA BEŽATI

Žena -

Oduvek su nam govorili da trebamo da slušamo starije, jer su oni izvor mudrosti. Saveti baka u vezi ishrane ili toplijeg oblačenja svi dobro znamo, ali šta još možemo da naučimo od njih?

U njenim savetima ne samo da ima mnogo mudrosti, već i ljubavi, a kad smo već kod ljubavi bake imaju odlične savete što se tiče zabavljanja.

Tako je jedna baka sa 93 godina, Lilijan Dorinak, postala zvezda društvene mreže Tik Tok, kada je počela da deli videe u kojima savetuje mlade ljude šta je važno u vezi i kako se treba ponašati prema partneru, kako bi održali dugu vezu.

@grandma_droniak

the things i want to say but i have to have self control

♬ focus babe - SZA

Baka Lilijan se nada da će svojim iskusnim savetima pomoći mlađima od sebe koji su i dalje sami da pronađu ljubav svog života.

- Verujte mi, bila sam na vašem mestu davno - iskusno ponavlja baka.

Baka je svojim tajnama o ljubavi prikupila 8,7 miliona pratilaca na TikToku, a društvenim mrežama se priključila 2019. godine.

Na početku je objavljivala videe u kojima pokazuje kako se sređuje i oblači, kao i kako se šminkala pre više od 25 godina, ali deli i savete o ljubavnim dilemama.

U razgovoru za GoodMorningAmerica baka Lilijan je rekla kako se oseća kao da je postala "baka celog interneta" otkako joj je profil postao viralan, a broj pratilaca porastao.

- Dajem ljubavne savete jer sam prošla kroz sve to. Neki su možda previše mladi da bi mogli da razmišljaju o svemu - objasnila je ona.

U jednom videu koji je objavila na svom profilu na TikToku baka je dala simpatičan savet kako da izbegnete bivšu ljubav uključujući mjaukanje u telefon, kao i izgovor da ne možete da razgovarate, jer ste trenutno na sastanku.

Možda njen najpopularniji video koji ima preko 2 miliona pregleda, je onaj u kojem baka govori o crvenim zastavicama kad su muškarci u pitanju.

Kako kaže najmanje voli muškarce koji ne govore istinu o svojoj visini, zatim savetuje da se devojke klone muškaraca koji su vodeni znakovi u horoskopu, ali i onih čije ime počinje na J.

"Ako ne voli mačke, blokiraj ga", savetuje baka, a, kako ona kaže, ako igra golf, ne treba da mu verujete.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:05

NIKAD NE ZNATE, MOŽDA SE PRETVORI U LJUBAV! Pevačica savetuje tinejdžere: Imajte nekog, makar na jednu noć!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track