"ODAKLE JOJ OBRAZ DA NASTUPI NA EVROVIZIJI" Fanovi BESNI na ALBANSKU PEVAČICU! Razapeli je na mrežama! Ovo joj NEĆE OPROSTITI
Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

ZAMERILI JOJ

"ODAKLE JOJ OBRAZ DA NASTUPI NA EVROVIZIJI" Fanovi BESNI na ALBANSKU PEVAČICU! Razapeli je na mrežama! Ovo joj NEĆE OPROSTITI

Pop kultura -

Rita Ora, pevačica albanskog porekla, nastupiće u pauzi polufinala Evrovizije s ostalim kolegama izvođačima, Rebekom Ferguson i bivšim predstavnicima Ukrajine, Aljošom i Marijom Jaremčuk.

Rita Ora će na velikoj bini predstaviti novu pesmu ''Praising You'', ali to nije uspelo da oduševi fanove Eurosonga. Prisetili su se Ritinih izjava o ovom takmičenju pre nekoliko godina, a zasmetalo im je što je sada srećna što će nastupati tamo, nakon što je govorila protiv festivala.

Rita je 2009. godine išla na audiciju za Eurosong, a nešto kasnije je odustala iz razloga što je smatrala da će joj to loše uticati na karijeru.

Rita Ora
foto: Profimedia

''Zamislite da sam ostala. Verovatno bi mi to okončalo karijeru'', rekla je tada Rita, a obožavatelji Evrovizije su to i zapamtili.

''Odakle joj samo obraz da kaže da bi joj nastup na Evroviziji okončao karijeru, a sada je srećna što tamo može da nastupi u pauzi polufinala'', ''Nekako je ironično to što će Rita Ora nastupati na Eurosongu nakon što je rekla da će joj propasti karijera ako tamo nastupi'', pisali su po društvenim mrežama.

Inače, Velika Britanija je izabrana za domaćina muzičkog takmičenja u ime pobednika 2022, Ukrajine. Uživo će nastupiti i Ukrajinka Zlata Dziunka, koja je bila deveta na dečjoj Evroviziji prošle godine i ukrajinski reper Otoy.

Kejt Filips, direktorka BBC-ja rekla je: ''Biće zanimljivo tokom ovih napetih polufinala. Srećno svim učesnicima koji se takmiče za mjesto u nezaboravnom velikom finalu.''

BBC-jeva voditeljka Eurosonga, Džulija Sanina otvoriće prvo polufinale izvođenjem dela pesme "Mayak" sa svojim bendom The Hardkiss, dok će Rita Ora izvesti miks svojih pesama i novi singl "Praising You". Aljoša, koji je bio 10. na Eurosongu 2010. s pesmom Sweet People, nastupiće uz bivšu takmičarku X Factora Ferguson.

"U drugom polufinalu biće dva nastupa uživo", navodi BBC. Tri drag izvođača takođe će izvesti pop izvedbu s plesačima.

Nastupi uživo u velikom finalu, 13. maja, objaviće se naknadno, piše Mirror.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

00:49

JASTOGA SAM KUPIO PIJAN U 3 UJUTRU! Luk Blek otkrio simboliku zaštitnog znaka: Ljudi pričaju svašta, a ISTINA JE SAMO JEDNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track