KEJTI HOLMS PROGOVORILA O ĆERKI KOJA GODINAMA NE VIĐA OCA: Slavni glumac je ODBACIO, a šuška se da je kriva SEKTA
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

VEĆ JE ODRASLA DEVOJKA

KEJTI HOLMS PROGOVORILA O ĆERKI KOJA GODINAMA NE VIĐA OCA: Slavni glumac je ODBACIO, a šuška se da je kriva SEKTA

Pop kultura -

Holivudska glumica Kejti Holms retko govori o svojoj ćerki, 16-godišnjoj Suri Kruz, koju je dobila u braku s glumcem Tomom Kruzom.

Nakon što se naslednica bivšeg glumačkog para rodila 2006. godine, odrastala je pod svetlima reflektora, a njen život je posebno počeo da intrigira javnost kada je postalo poznato da nema nikakav odnos s ocem.

"Kada smo snimali 'Dawson's Creek' i bili tako uspešni, sećam se da sam želela da se razvijam kao glumica. Želela sam da učim od drugih ljudi", rekla je Kejti u intervjuu za magazin Glamour. Brak s Kruzom trajao je do 2012. godine, a s obzirom na to da sama odgaja ćerku, napravila je pauzu u karijeri.

"Ona je bila tako mlada i tako primetna u medijima. Ono što mi je bilo važno je da je zaštitim. Jako sam zahvalna što sam joj roditelj. Ona je neverovatna osoba", rekla je Kejti. Suri je sada već velika, a čak zajedno s majkom radi na filmovima. Tako njen glas možemo da čujemo na saundtraku za film "Rare Objects", koji je režirala Kejti.

"Nadam se da će uvek raditi nešto na mojim filmovima. Uvek je pitam. Jako mi to znači", kaže Kejti.

Kejti Holms, Suri Kruz
foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sada se Suri već priprema za odabir fakulteta, a kako piše Daily Mail, poslala je nekoliko prijava za dalje obrazovanje nakon srednje škole i naginje studijama mode u Njujorku, a to je izbor koji bi jako usrećio njenu majku.

"Suri se prijavljuje u škole svuda. Kejti stvarno želi da ostane u Njujorku kako bi mogle da budu blizu jedna druge. Kejti je jako ponosna na nju, ali je i previše zaštitnički nastrojena", ispričao je izvor. Takođe je istakao da je glumica preplavljena činjenicom da njena ćerka uskoro kreće na fakultet.

Tom Kruz
foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Iako Suri ima ogromnu podršku majke, tužno je što otac Tom nije deo njenog života. Glumac se razveo 2012. od Holms, a godinu dana kasnije otuđio se od svoje ćerke.

Strani mediji su tada otkrili da je Kejti želela razvod jer je strahovala da će njen suprug hteti svoju ćerku da odgaja kao sajentološkinju jer je godinama bio neverovatno posvećen zloglasnom kultu, a to je slučaj i danas. Glumca je njena odluka pogodila i tada je odlučio da prekine bilo kakav odnos s ćerkom i bivšom suprugom.

Kejti Holms
foto: Profimedia

Ipak, kako je izvor otkrio, Kruz finansijski učestvuje u Surinom životu i plaća troškove njenog obrazovanja prema sporazumu o razvodu s Holms. Tvrdi da je potpisao dokumente u kojima se obvezao da daje 400.000 dolara mesečno dok mu ćerka ne napuni 18 godina.

Takođe je pristao da plaća sve Surine troškove među kojima su zdravstveno osiguranje, bilo kakvi medicinski zahvati i ostali vanškolski troškovi. "Tom je uvek ispunjavao svoje obaveze kada su u pitanju finansijske obaveze prema Kejti i Suri', rekao je izvor za Daily Mail.

Ipak, glumac ne ispunjava onu najvažniju ulogu u ćerkinom životu, a to je ona očinska.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:11

SEKTE HARAJU SVETOM! Pastuović: Svaka je sekta satanistička samo nazivi drugačiji OVA UMETNICA JE PRIPADNICA MRAČNE ORGANIZACIJE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track